HAI la singura cursă cu obstacole din România, destinată familiilor cu copii – “Asaltul Lupilor Family!

Ce planuri aveti in sambata din 29 septembrie? Va propun eu o idee excelenta, daca vreti sa petreceti timp de calitate cu ai vostri copii si sa va oferiti amintiri de neuitat:

Singura cursă cu obstacole din România destinată familiilor cu copii, “Asaltul Lupilor Family”!

Asaltul Lupilor Family

Unde: parcul Mogoşoaia

Cand:  29 septembrie 2019

Asaltul Lupilor Family, cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, reprezinta un concept 100% românesc si deja se afla la a IV-a editie.

Organizatorii doresc să arate tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Ce presupune acest eveniment?

Evenimentul constă în parcurgerea de către fiecare familie (copil alături de minim un părinte), a unui traseu de aproximativ 2 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de  obstacole.

Cursa este cu obstacole si…noroi, asa ca pentru cei mici, cu siguranta distractia va fi MAXIMA! 🙂

Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv.

Cursa este necompetitivă şi necronometrată, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului şi nici penalizări în cazul nedepăşirii unui obstacol.


Cum te inscrii?

Înscrierea se face în familie de minim un părinte şi un copil (vârsta minimă recomandată 4 ani).

Informații detaliate si inscrierile se fac pe pagina:

(Visited 48 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.