ORA DE CARTE LA ANTIPA  

      Niciun comentariu la ORA DE CARTE LA ANTIPA  

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și editura Nemi invită copiii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani să participe la „Ora de carte”, un program educațional desfășurat în perioada 22 octombrie – 5 noiembrie la Muzeul Antipa. Proiectul are în componență o serie de ateliere interactive destinate elevilor, prin care se urmărește educarea tinerelor generații în spiritul respectului față de natură și promovarea cărții în școli.

 

Tematica programului educațional este preluată din lumea fascinantă a cărților lui Jill Tomlinson, seria de autor apărută la editura Nemi: „Bufniţa care se temea de întuneric”, „Gorila care voia să se facă mare”, „Pinguinul care voia să afle mai multe”.

Copiii sunt așteptați să îi cunoască pe Buf, Pongo și Otto în zilele de 22, 29 octombrie și 5 noiembrie, începând cu ora 10.15, în Sala Atelier de la etajul muzeului.

Participarea la aceste ateliere este gratuită!

Activitatea este destinată în principal școlilor, iar înscrierea se face prin e-mail: info@antipa.ro, începând din 17 octombrie anul curent.

 

 

(Visited 63 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.