SURPRIZA vacantei vine de la Boomerang TV: CEI CINCI PRIETENI FERMIERI!

Sambata, 23 iunie 2018, se lanseaza pe Boomerang tv un nou serial de comedie, dedicat intregii familii: CEI CINCI PRIETENI FERMIERI!

Noutatea si punctul forte al acestui serial german vizeaza faptul ca personajele sunt animale REALE: catelul PACO, iepurasii KIMI si LUNA si magarusul Sören.

 

 

Serialul german va fi difuzat de Boomerang, de luna aceasta, şi se adresează întregii familii. Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.

„Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit, din 23 iunie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13.40, la Boomerang.

Pentru cei care vor sa vada un preview, ii puteti deja cunoaste pe eroii acestui serial la http://fivefarmies.boomerang-tv.ro/.

 

 

(Visited 121 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.