Aida: 8 luni

      Niciun comentariu la Aida: 8 luni

Astazi Aida a implinit 8 luni de zambete si chicoteli de fetita zambareata si iubitoare! Daca ar fi sa o caracterizez intr-un cuvant, acesta ar fi veselie! E tare prietenoasa cu toata lumeea, zambareata cu oricine ii acorda un dram de atentie.

12540812_983397458373616_8946760352281217297_n

Pe Alex il adora la propriu! Iar el este cel mai bun entertainer pentru ea si tare ma bucur ca inca nu s-a saturat sa o intretina..de multe ori apelez la ajutorul lui sa o mai distreze un pic, atunci cand e obosita sau mofturoasa si am nevoie de un minut de liniste. Iar ea ii raspunde cu cele mai frumoase zambete si rasete zglobii!

De la 7 luni s-a schimbat foarte mult, in sensul ca a devenit foarte interactiva! Vorbeste mult pe limba ei, la 7 luni fix a spus primul ei MAMA, tare, raspicat, mai pronunta ba-ba, ca-ca un oarece pa-pa si alte sunete mono- sau bisilabice.

Are 8,350 de grame si 71 cm (cam ca verisoara ei, Carla, la aceeasi varsta). O adevarata performanta, avand in vedere ca s-a nascut, la 35 saptamani, cu 2,650 de grame si 47 cm!

Am inceput si noi diversificarea, pe la 6 luni si jumatate..Nu e mare fan mancare, dar nu ma mai stresez, o las in ritmul ei. Nu sta inca in fundulet singura, desi eu cred ca in 2-3 saptamani va reusi. Oricum, nu o fortez in niciun fel!

Am vazut pe facebook mame iresponsabile (ca sa folosesc un eufemism), care isi tineau, chiar si pentru o poza, copiii de 3 luni in fundulet sau chiar in picioare!!! Sa nu mai vorbesc despre ce la dadeau sa pape..Nu vreau sa o grabesc in niciun fel..de ce as face asta??

Aida-Miriam va pupa si va saluta cu mare drag!

Vorba Suricatelor, spre 9 luni inainte!

(Visited 152 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.