Generatia TOUCHSCREEN: copiii si telefonul inteligent

Va prezint 5 situatii de extrema urgenta cand smartphone-ul m-a salvat, iar o Baterie Externa Unica De Urgenta ABC Tech mi-a salvat smartphone-ul! 🙂

–       Te suna seful, ai nevoie de un singur minutel de liniste sa ii comunici ce trebuia. Copiii urla si alearga, e haos total! Noroc de telefonul de rezerva al sotului uitat acasa!

–       Duci copilul la doctor sa ii recolteze sange pentru analize. Noroc de cantecelele pentru copii, care reusesc sa ii distraga un minutel atentia de la acul seringii;

–       Cand, neavand cu cine sa las copiii, a trebuit sa ma duc cu acestia (7 ani si 2 ani) la o ecografie mamara, iar telefonul a reusit sa ii faca pe acestia sa se opreasca din msiunat si tipat, 10 minute cat sa reuseasca doctroul sa termine ecografia.

–       In situatii de urgenta, la restaurant cu prietenii sau cand vrei sa ai un moment (10 minute) de liniste sa poti manca/gusta felul comandat.

–       Exista tot felul de aplicatii distractive si educative care ii ajuta pe copii sa invete lucruri noi, de la o limba straina, pana la matematica sau cultura generala. Alexandru (clasa I) imi cere mereu sa ii exemplific si sa caut pe internet tot felul de filmulete educative, de la cum functioneaza creierul, cum decurge procesul de digestie, pana la luna, planete si intreg universul.

Revenind la smartphone, pentru ca e un obiect atat de important in viața noastră si vrem sa avem grija de el cat putem de mult, faceti-va un bine si achiztionati inca din primele zile de la achizitie si o baterie externa.

Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech este disponibila in doua modele, micro USB si pentru Apple si poate fi achizitionata de la QuickMobile sau o poti gasi la toate festivalurile renumite din toata tara. Poti veni cu bateria UNICA dupa folosire in orice punct Buy-Back si primesti in schimb un cadou.

Voi ii lasati pe piticii vostri sa puna manuta pe smartphone-ul vostru?

Stiu ca e indicat sa ii tinem pe copii cat mai mult timp departe de televizor, tableta, smartphone si alte gadget-uri dar traim intr-o lume informatizata si nu putem sa respingem inovatia. Cel mai bine e sa existe moderatie in toate si sa extragem numai lucrurile bune din acestea. Vrem, nu vrem, copiii nostri fac parte din generatia TOUCHSCREEN! 🙂

(Visited 78 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.