Investeste in amintirile copilului tau!

Ce mi-ar fi placut si mie ca parintii mei sa fi pastrat mult mai multe lucruri de ale mele de cand eram eu mica. Pe vremea aceea nu faceai fotografii cu telefonul la fiecare secunda, fiecare poza de familie era planificata cu mult timp inainte si nu existau atat de multe instantanee ca acum. Poate si de aceea, fiecare amintire din copilaria mea valoreaza atat de mult: pentru ca nu sunt din abundenta!

Traim alte vremuri acum, avem camera foto a telefonului mereu la indemana, putem sa printam fotografiile acasa, daca vrem, putem filma primul zambet al copilului, primii pasi, primele gangureli, avem tehnologia de partea noastra..si totusi, investim din ce in ce mai putin in amintiri.

Ce mi-ar fi placut sa il fi cunoscut si eu un fotograf bebelusi atunci cand era Alex mic. Cel mai mare regret al meu e ca nu am nicio fotografie de foarte buna calitate in prima luna de viata.

Mi-am propus sa investesc in amintirile pe care le vor avea copilasii mei. Incerc anual, sau la fiecare doi ani, sa le creez fotografii de calitate (pentru ca amintirile se pierd repede si memoria noastra se strege imediat), ca sa nu uit aceste mici detalii care vor valora atat de mult peste ani: cand a zambit pentru prima data? care a fost primul cuvant rostit? cand a facut primii pasi?

Asadar, mai bine renuntam la o jucarie mai scumpa si achizitionam sedinte foto copii, pentru ca vom avea amintiri care vor fi, cu siguranta, mult mai valoroase peste ani si ani..si ce e mai important, vor ramane!

Amintirile se sterg cu anii, detaliile, amanuntele hazlii se uita (deja parca nu imi mai aduc aminte cu exactitate primele zile, luni din viata copiilor mei) de aceea este bine sa le asternem frumos pe hartie si sa le ilustram cu fotografii facut de un profesionalist cu pasiune!

Iar fotograful Marius Niculae este unul dintre ei! Si asta pentru lucreaza cu pasiune si pune suflet in orice face 🙂 Va invit sa ii descoperiti creatiile pe site-ul lui si va veti convinge! 🙂

(Visited 139 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.