AJUTA-TI COPILUL SA DESCOPERE LUMEA!

Copiii trebuie sa invete de mici ca suntem diferiti, iar noi parintii ar trebui sa acordam o atentie la fel de mare acestui aspect, asa cum acordam si nevoilor lor fizice.

Editura Acvila vine in sprijinul parintilor cu o serie de mini-enciclopedii dedicate lumii in care traim.

 

Seria cuprinde mai multe volume (Europei ii sunt dedicate trei volume), iar Romania este prezentata separat:

 

Colectia urmeaza sa fie completata si cu titlurile Africa, Australia, Asia, Oceania si Antarctica.

Si pentru ca incepe scoala, editura Acvila isi doreste sa vina in sprijinul parintilor cu o super promotie: Toate cartile din aceasta colectie beneficiaza de reduceri maxime! Fiecare din aceste carti costa 10 lei in luna SEPTEMBRIE!

Asa ca va sfatuiesc sa profitati, practic o astfel de carte (care este o adevarata comoara) costa mai putin decat doua inghetate.

 

De ce ne-am indragostit pe loc de cartile din aceasta serie?

  • Sunt special concepute pentrui a fi o lectura usoara, distractiva pentru copiii de scoala primara, dar sunt ideale pentru orice varsta, de la cei mai mici, pana la bunicii nostri care nu au avut sansa si libertatea de a calatori prin lumea larga;
  • Ilustratiile sunt extrem de bine alese, iar informatiile bogate sunt transmise intr-un mod cat mai atractiv;
  • Parcurgand aceste carti este ca si cum ai fi facut o calatorie in jurul lumii. Textele compacte reusesc sa surprinda practic toata esenta (de la organizare administrativ-teritoriala, populatie, forma de guvernare, la obiceiuri si traditii locale, constructii simbol, reprezentative si expresii celebre);
  • Au un pret mai mult decat atractiv.

Si nu in ultimul rand, mergand in profunzime, cel mai mare merit al acestor carti este acela de a reusi sa le induca celor mici dorinta de a calatori, de a descoperi lumea.Nimic nu este mai frumos decat sa calatoresti, sa descoperi locuri si oameni noi, culturi si civilizatii diferite, obiceiuri si traditii diverse. Din pacate, acceptarea diversitatii, la toate nivelurile, ramane una dintre provocarile majore ale acestui secol. Acceptarea ei este singura soluție pentru a trai in armonie cu semenii nostri, de aceea copiii nostri trebuie incurajati sa descopere lumea de mici, sa fie constienti de imensitatea si diversitatea care ii inconjoara. Numai astfel vor deveni adulti toleranti, empatici si respectuosi fata de aproapele lor.

 

 

 

 

(Visited 162 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.