Carti pentru prescolari (1-5 ani), ideale pentru vacanta

Editura Casa (editura deja celebrei colectii Hoinari prin anotimpuri) este una dintre cele mai cunoscute edituri pe piata cartilor pentru copii, pentru ca propune o oferta diversificata, care ii ajuta pe cei mici sa descoprere mai usor lumea.

Va prezint cateva aparitii editoriale dedicate celor mici (de la 1 an incolo as spune eu) ideale de luat in vacanta cu cei mici:

  • Cele doua carti din seria Lumea vehiculelor – La drum cu avionul si La drum cu trenul ii invata pe cei mici primele cunostinte despre doua dintre cele mai fascinante vehicule pentru cei mici: trenul si avionul.

Cartile sunt traduse din limba germana si reprezinta o lectura foarte usoara pentru cei mici care reusesc, parcurgandu-le impreuna cu parintii, sa isi insuseasca primele cunostinte despre lume. Caracteristice spriritului nemtesc, cartile sunt perfect ancorate in realitate, practic surprind intr-un limbaj foarte simplu, realitatea de zi cu zi.

Cartile sunt editate intr-un format atractiv pentru micii cititori, sunt rezistente, avand paginile cartonate (si colturi rotunjite) si sunt pline de ilustratii minunate, viu colorate, care insotesc dialoguri dinamice.

 

Si bineinteles, pentru ca se apropie plecarea la mare, nu putea lipsi CONNI, iar noile aparitii din colectia Prietena mea Conni’’: Conni la plaja si Conni la zoo sunt mai mult decat binevenite.

 

Va spuneam mai de mult ca editura Casa a lansat recent o noua colectie de carti pentru copii – ,,Conni, prietena mea’’, cu urmatoarele titluri:

  • Conni si olita
  • Conni merge la gradinita
  • Conni merge la ferma
  • Conni si bebelusul
  • Conni o ajuta pe mama.

Avem o slabiciune deosebita pentru aceasta colectie, pentru ca ne regasim perfect in personajul principal, Conni, o fetita de trei ani cu parul balai, intocmai ca Aida. Aventurile lui Conni surprind perfect ipostaze din viata de zi cu zi a unui copil prescolar, fiind mai mult decat perfecte pentru a le explica celor mici cum functioneaza lumea.

 

 

(Visited 189 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.