English for Everyone. Engleza pentru toti. Ghid de gramatica

Se spune ca gramatica limbii engleze este dificil de învățat, deși din punctul meu de vedere, nu se compara cu gramatica limbii romane. 🙂

Copiii invata cel mai bine engleza uitandu-se la un film sau desene animate sau ascultand un cantec, prin apelul la subconstient si metode vizuale sau de ascultare activa. De aici preiau foare usor vocabularul, in mod intuitiv si ajung sa inteleaga limba engleza fara sa isi dea seama.

Dar engleza presupune si reguli stricte, iar acestea sunt necesar a fi cunoscute, mai ales atunci când apelam la scris. Vorbirea este primul pas pentru oricine vrea sa învețe engleza. De aceea este bine, mai ales in cazul copiilor, sa se focuseze pe vorbire si ascultare înainte de a studia gramatica.

Daca vreți sa va sistematizați cunoștințele de gramatica limbii engleza si sa va îmbunătățiți in mod remarcabil exprimarea in scris, English for Everyone. Engleza pentru toti. Ghid de gramatica este tot ce va trebuie si veți avea vreodată nevoie.

Acest ghid vizual este extrem de util: foarte bine sistematizat, o prezentare pe scurt, excelent structurata, a principalelor elemente din gramatica limbii engleze, cu exemple, un instrument ideal pentru elevi si pentru profesori. Reprezintă baza si esența gramaticii limbii engleze, explicate pe înțelesul tuturor, prin exemple logice si relevante, explicații simple și concise.

Scopul acestui ghid este de a le oferi elevilor si studenților mijloacele si instrumentele care ii vor ajuta sa isi însușească toate cunoștințele esențiale privind gramatica limbii engleze. Informațiile cuprinse in acest ghid variază de la nivel începător până la nivel avansat.

Cartea se poate comanda de pe site-ul libris, cu transport gratuit.

(Visited 249 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.