Istoria ilustrată a românilor pentru elevi

Vara aceasta LITERA, editura noastra draga,  ne-a pregatit o multime de surprize si a publicat o serie de carti numai bune de savurat in vacanta.

Cartea Istoria ilustrată a românilor pentru elevi de la editura LITERA prezinta intr-o forma atractiva toate evenimentele si personalitatile care au marcat istoria noastra, de la Decebal pana la Uniunea Europeana.

 

 

In paginile acestei carti bogat ilustrate si usor de citit, veti gasi intreaga istorie a romanilor, din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre.

Cartea reprezinta un instrument deosebit de util deopotriva pentru copii, parinti si cadre didactice. Evenimentele esentiale din istoria lumii sunt usor de urmarit, textele sunt accesibile, informatiile sunt transmise intr-o forma sintetica, iar ilustratiile si grafica faciliteaza retinerea datelor prezentate.

Cartea a a aparut la tanc, sa spun asa: Alexandru trece in clasa a II-a si am inceput usor sa il introduc in lumea istoriei, a geografiei, a stiintelor exacte, dar si a muzicii, a picturii si, de ce nu, a filozofiei. Cu alte cuvinte: cultura generala. Pentru a ne putea construi viitorul, trebuie sa ne cunoastem istoria.

Si nu uitati de cea mai asteptata aparitie editoriala a toamnei: biografia lui Michelle Obama, Povestea mea, data apariției fiind stabilită la nivel global pentru 13 noiembrie 2018. Editura LITERA este singura din Romania care tine pasul cu cele mai noi aparitii editoriale in plan mondial pe care le traduce in limba romana in cel mai scurt timp posibil de la aparitie.

(Visited 382 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.