Marea carte a stelelor si a planetelor

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de cand americanii au ajuns pe Luna: pe 20 iulie 1969, Statele Unite înregistrau un succes epocal: prima aselenizare, realizată în cadrul misiunii Apollo 11.

Un pas mic pentru om, un pas uriaș pentru omenire – sunt celebrele cuvinte rostite de Neil Armstrong, primul om care a pășit pe lună.

Ce copil nu este pasionat de astronomie? Alexandru (9 ani) nu face exceptie si este fascinat si dornic sa cunoasca si sa descopere tainele Universului. Iar Aida, surioara lui de 4 ani ii este alaturi in aceasta fascinanta calatorie spre cunoastere.

Am descperit in site-ul Editura Univers Enciclopedic un ajutor de nadejde care sa ne ghideze in acesta calatorie spre cunoastere.

Colectia de carti Univers Enciclopedic JUNIOR ne pune la dispozitie o gama diversificata de carti atractive dedicate copiilor, menite sa ii ajute sa exploreze lumea: carti despre natura, carti educative, enciclopedii si dictionare.

Marea carte a stelelor si a planetelor, din colectia USBORNE BOOKS, este minunata! Editata in format mare, cu pagini cartonate si de o calitate ridicata, cartea contine o multime de imagini atractive insotite de explicatii facile, pe intelesul copiilor. Iar pretul este mai mult decat rezonabil, mai ales ca am beneficiat de o promotie de -50% reducere.

🙂

Pe site-ul editurii Univers Enciclopedic gasiti in permanenta promotii, iar transportul este gratuit la o comanda de minimum 49 de lei.

https://www.universenciclopedic.ro/

Vara aceasta au topit preturile, asa ca gasiti o multime de carti fascinante, reduse cu -50%!

(Visited 138 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.