Noutati editoriale de la editura LITERA pentru copii (septembrie 2017)

Zilele acestea ne-au sosit 4 carti minunate, ultimele aparitii de la cea mai faimoasa si atractiva editura de carti pentru copii www.litera.ro.

Sa le luam in ordine, avem pentru toate varstele si categoriile:

Prima mea carte de activitati

Este o carte ideala pentru copii incepand cu varsta de 3 ani, contine o multime de activitati atractive: labirinturi magice, jocuri de observatie, desene punct cu punct. Aida a inceput usor – usor sa coloreze, nu tine inca foarte bine creionul in mana, dar jocurile de observatie sunt ideale la aceasta varsta.

prima_mea_carte_de_activitati

A fost odata. 24 de povesti terapeutice

Cartea este ideala pentru mine, pentru ca, asa cum scrie pe coperta, cele 24 de povesti terapeutice sunt dedicate copiilor de la 3 la 7 ani, iar piticii mei au 2,6 ani si 7 ani. 🙂

a_fost_odata

Daca e sa ma intrebati pe mine, eu cred ca si noi, parintii, avem nevoie de terapie, iar prin aceste povesti terapeutice putem descoperi / recunoaste in noi fricile, supararile, starile de teama. Sunt sentimente pe care le traiesc copiii nostri si trebuie sa ii invatam sa le gestioneze, dar sunt in primul rand starile care caracterizeaza viata de adult.

Marea carte de matematica

Aceasta e preferata lui Alex. De mic l-am indrumat pe Alex pe calea stiintelor exacte. Acum, in clasa I, el prefera matematica in detrimentul oricarei lectii de caligarfie 🙂 Cartea este amuzanta si contine intr-o forma atractiva pentru cei mici o multime de execitii, incepand de la cele mai usoare, de adunare si scadere, ajungand pana la taba inmultirii si a impartirii.

marea_carte_de_mate

Soy Luna. Luna si prietenii ei

Cine nu a auzit de fenomenul Soy Luna? Acest serial dedicat preadolescentilor a iscat un adevarat fenomen in randul copiilor, iar Alex (care se apropie cu pasi repezi de etapa pre-adolescentei) a auzit printre colegele de scoala de Luna si prietenii ei pe role. 🙂

soy_luna_si_prietenii

Cartea contine o multime de fotografii, activitati, teste, dar si autocolante speciale pentru marii fani ai acestui serial.

Descendentii 2. Povestea filmului

Iar pentru copiii din etapa pre-adolescentina, filmul realizat de Disney Channel Descendentii (inclus in Top 7 filme originale difuzate prin cablu din toate timpurile din SUA) e un MUST-see, iar cartea despre povestea filmului e un must-read.

descendentii_2

Recunosc, Alex nu a urmatirt inca acest film, nici prima parte nici partea a II-a, dar vom remedia cat mai curand acest lucru. De ce?

Primul film, „Descendentii” (2015), ce prezintaƒ povestea captivantaƒ a fiilor si ai fiicelor celor mai cunoscuti raufacattori Disney, a atins un număr total de peste 100 de milioane de telespectatori din intreaga lume. Videoclipurile sale difuzate pe canalele Disney de YouTube au acumulat peste un miliard de vizualizaƒri. Povestile prezentate i-au pe incurajat tinerii cititori sa cumpere peste 2,6 milioane de carti.

Editura Litera se misca extraordinar de bine in ce priveste noutatile editoriale, astfel ca, desi filmul Descendentii 2 a avut premierea in AMERICA pe 21 iulie, in septembrie 2017 a aparut si la noi aproape instant cu difuzarea filmului in Romania!

La nivel mondial, Descendentii a fost urmarit de peste 32 milioane de telespectatori in total, dintre care 1.2 milioane inregistrati de Disney Channel UK unde filmul a ocupat prima pozitie in clasamentul programelor transmise la televizor din ultimii sase ani (comparativ cu toate canalele dedicate copiilor) la categoria Copii, Fete si Fete cu varste intre 8-12 ani.

(Visited 229 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.