Tot ce trebuie sa stii ca sa fii AS la istorie

Oare copiii de gimnaziu sau de liceu mai iau notite la scoala? Eu pastrez si acum cateva dintre caietele mele notite de la orele care ma interesau maxim: istorie, gramatica, etc.

Am gasit pe site-ul libris cel mai bine structurat caiet de notite pentru cei care vor sa isi sistematizeze cunostintele de istorie, ba mai mult,ca sa devii AS la istorie:  Tot ce trebuie sa stii ca sa fii as la istoria lumii intr-un ditamai caietul de notite.

Cartea – una dintre cele mai bine vandute carti educationale din lume – este editata la LITERA, copertele sunt cartonate iar paginile sunt de o calitate superioara.

Este impartita in 9 capitole, din preistorie pana la evenimentele contemporane: de la vechi civilizartii africane, la Japonia medievala, epoca de Aur a Chinei, Europa in Evul Mediu, cele doua razboaie mondiale, globalizarea, terorismul si miscarea feminista. Asadar, o abordare holistica asupra evenimentelor si a personalitatilor care au marcat istoria lumii.

Structurata pe concepte cheie, definitii explicite si comentarii nostime, cartea reprezinta un instrument ideal pentru elevi in insusirea cunostintelor de istorie.

Cartea se poate achizitiona de aici.

(Visited 271 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.