Epilare definitiva la tine acasa

 

In materie de aparate de epilare definitiva, cele mai bune la ora actuala sunt cele pe baza de IPL (lumina intens pulsata), pentru ca are cele mai putine contraindicatii, iar riscurile sunt minime, spre zero.

Aceasta noua tehnologie de indepartare a parului, bazata pe lumina intens pulsata (IPL) utilizata pana nu demult doar in industria cosmetica profesionala, este disponibila acum pe piata si pentru utilizarea acasa. Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de par, avand ca rezultat intrarea foliculului intr-o stare de inactivitate si oprirea naturala a cresterii parului. Pentru a impiedica reaparitia firelor de par, tratamentul trebuie repetat o data la doua saptamani.

Cateva beneficii ale epilarii cu IPL:

*Tratamentul este nedureros – am testat si va spun ca se simte ca o mica piscatura, mai mult ca un masaj la nivelul pielii.

* Scapi de foliculita – intotdeauna am avut aceasta problema, destul de inestetica. De altfel, singurul tratament eficient impotriva foliculitei este epilarea definitiva!

* Tratament rapid si convenabil – in intimitatea casei tale, o data la doua saptamani, in fata televizorului, daca vrei, toata operatiunea dureaza undeva la 20 minute, pe tot corpul. In ceea ce priveste costurile, inmultiti costul unei desinte de epilare cu cel putin 12 ori (o data pe luna macar) si intr-un an se amortizeaza investitia intr-un astfel de aparat.

* Suprafete mari de acoperire

* Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati

* Te poti machia imediat dupa epilare

Asa ca bantuind piata online in materie de aparate de epilare definitiva, dupa indelungi cautari, mi-a atras atentia Silkn Flash&Go Luxx si uitandu-ma doar putin la specificatiile produsului, mi-l doresc din ce in ce mai mult. Este un aparat profesional, cu 120.000 impulsuri, destinat cabinetelor de cosmetica, dar care poate fi folosit cu success si in intimitatea casei tale.

Spre fericirea mea, Silkn Flash&Go Luxx are si un dispozitiv special pentru fata, ceea ce este ideal, si aici cu siguranta voi fi in asentimentul majoritatii femeilor. 🙂

Gata, m-am decis asupra cadoului meu de la Mos, anul acesta! Iar sotul va fi cu siguranta de acord, mai mult, va fi incantat de-a dreptul, pentru ca astfel va scapa de babysitting cu piticii atunci cand mami trebuie sa frecventeze saloanele de cosmetica pentru epilare. 🙂

(Visited 307 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.