Fitzi – Jurnal de 11 luni

      Niciun comentariu la Fitzi – Jurnal de 11 luni

de la mami de Fitzi citire

Azi Fitzulina mea implineste 11 lunite! Inca un pic si o motzam!

9600 gr si 77 cm!

De la ultimul bilant, putem bifa o premiera: Izzie Lizzie are un dintisor!!! De fapt, e cam un sfert de dintisor, aparut pe furis imediat dupa aniversarea de 10 lunite! Cred ca intr-o saptamana, va aparea si perechea incisivului de jos! Izzie Lizzie nu s-a dezis, a fost si acum o fetita minuntata: nu a facut febra, nu a plans, doar ceva mofturei la papa si un somnic mai agitat!

Maimutica Deea a fost si cea mai curajoasa luna aceasta, cand, in clinica ANIMA, i-am facut gratis o intreaga lista de analize, recoltandu-i-se 5 epubrete din vena, dar si din degetel! Sunt perfecte analizele!

La capitolul NU/INCA NU, bifam:

          desi acusica face un an, Izzie Lizzie inca nu merge in 4 labute si nici nu cred ca o sa mai treaca prin etapa asta, ci o sa fie direct bipeda. Ce-i drept, ea stie sa isi ia pozitia de catel in 4 labute, da din cap, scoate sunetul de galop si zice :Dii! Dii!…dar atat! Nu inainteaza…decat in binecunoscutu-i stil omdida!

          nu s-a ridicat la patut…poate si pt ca vede patutul cam rarut, mai sta uneori ziua, dar se plictiseste rapid de el.

          nu merge….decat foarte timid, tinuta de manute.

          spre deosebire de verisorul Gogoshel, maimutica Deea nu s-a imprietenit inca cu dl aspirator Vaj: cand il vede, mai ales in actiune, se sperie si isi ia o pozitie incordata de contraatac.

La capitolul Maimutica mea e cea mai cea, pt ca e a mea! bifam:

          canta. Face cunoscutele ei vocalize, dar canta si vocal: ii canti tu si ea imediat iti urmeaza linia melodica.

          danseaza, mai ales cu ratzoiul Mac!

          stie multe cuvinte: mama, tata, lala, papa, pa, apa, baba, dada, bebe, ale (verisorul Alex), dii-dii, dar e o guraliva! Nu degeaba este in zodia gemenilor!

          stie sa faca bravo, cuba (bate palma), pa, sa faca mai-mai…care se transforma uneori in na-na! Ii place sa se joace cucu-bau si v-ati ascunselea prin casa cu tati (ea stand in premergator) si e in continuare innebunita dupa cabluri si carti!

          Habar nu are ce-i aia suzeta, insa Dl Degetel ramane prietenul cel mai bune la nevoie: adica la somnic si papa!

Spre Motz inainte, dans!
Va pupa Izzie Lizzie!
(Visited 41 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.