Fitzi – Jurnal de 8 luni

      Niciun comentariu la Fitzi – Jurnal de 8 luni

Guest post – mama lui Fitzi

Cotzofanel a implinit azi 8 (optttt!!!!!) lunite magice! 8400 grame si 72 cm de veveritzoasa minunata. Zero dintisori, nici un semn ca ar aparea vreunul curand, dar asta nu o impiedica sa pozeze toata ziua cu gura pana la urechi. In sfarsit, putem spune ca s-a produs inevitabilul: sta in fundulet!!!! Era si cazul!
Nu se roteste si de pe burtica pe spate, a gasit o solutie mult mai comoda atunci cand oboseste: isi odihneste frumos capul pe o parte si asteapta ajutorul; daca nu vine, adoarme…Da semne ca ar merge („curand”-hahaha) in 4 labute: migreaza cu spatele (stilul datul cu funduletul de pamant) sau in cerc cand pusa pe burtica.
Exersam si mersul pe 2 labute! Canta!!! Ce frumos ne incanta urechile: toata ziua face vocalize! De vreo saptamana e si aplaudaci! bravo, bravo!!! De asemenea, exersam de zor: alo!, cuba! (bate palma), mai-mai si unde-i nasucul?! Nu sunt multe noutati, dar promitem exclusivitati in luna a 9-a: cine stie?! poate primul cuvintel! prea se lasa asteptat! in stilu-i propriu, Liz va trimite multi pupici!

8 luni si o zi! Evrika!!! maimutica Liz a prin miscarea: „unde-i nasucul”? si degetelul ei mic aratator imi atinge usor varful nasului! i-a luat „doar” cateva luni bune sa invete…

(Visited 50 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.