Ne pregatim pentru prima zi de „scoala”

      2 comentarii la Ne pregatim pentru prima zi de „scoala”

Ne-am intors de la mare si de pe frumoasele meleaguri oltenesti, la dragii de Maia, George si Dadi!

Maine experimentam prima incursiune la „scoala” (asa cum zice Gogo despre cresa). Am mari emotii, pentru ca vineri ma reintorc la serviciu si, practic, nu am la dispozitie decat 2-3 zile in care sa il introduc pe Gogo in noua lume, noua rutina, noul program.
Emotiile sunt cu atat mai mari, intrucat nu am nici un alt plan de rezerva..Gogo este nevoit, ca sa zic asa, sa ii placa la cresa..alternativa nu exista..Nu avem bunici in Bucuresti (iar de trimis departe nu ma indur, nu pot sta mai mult de catvea zile departe de Gogo) si nu am la cine sa apelez, in caz de urgenta, decat la matusicile lui (mami de Fitzi si mami de Strumfi), sau la unchiul lui drag..
 
 
Am inceput deja sa il pregatesc de o luna de zile..ii spun in fiecare zi ca vom merge in curand la „scoala”, iar Gogo imi replica imediat: „la Doamna si la copii!”..:) am mare noroc ca este extrem de iubitor de copii si sper ca se va integra bine in noul mediu.
Ii mai explic ca acolo, „la scoala”, va trebui sa pape impreuna cu ceilalti copii, iar Gogo imi continua ideea, adaugand „nani”..da, dupa papa, va trebui sa faca si nani..:)
Am si mai mari emotii in legatura cu somnul la cresa, intrucat noi dormim impreuna in pat, toti trei, in patul mare din dormitorul nostru..patutul lui sta neatins de la 9 luni, atunci cand l-am mutat pentru prima data in pat cu noi..iar la cresa va trebui sa se reobisnuiasca sa doarma intr-un patut…:) daca ne iese pasenta, poate asa vom reusi, usor-usor, sa il „trimitem” in camera lui, care nu are alta utilitate acum decat aceea de depozit de jucarii si loc de calcat hainutele..:)
 
Maine vom merge o ora-doua, miercuri mai mult, iar joi voi incerca sa il las aproape toata ziua, pentru ca vineri va trebui sa stea, vrand-nevrand, toata ziua acolo..
Acesta este planul meu! Sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca, iar lui Gogo sa ii placa „la scoala”.
 

Va tinem la curent!!! pupici

(Visited 99 times)

2 thoughts on “Ne pregatim pentru prima zi de „scoala”

  1. Iulia

    multumesc frumos! asa imi doream si eu, sa il dau la cresa cu cel putin o luna inainte sa incep serviciul, dar cresa s-a deschis abia la 10 septembrie..plus ca s-a aglomerat foarte mult aceasta perioada (mare, deplasari prin tara) si a trebuit sa plecam din Bucuresti…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.