Risotto cu dovleac – Retetele Nadinei

      Niciun comentariu despre Risotto cu dovleac – Retetele Nadinei
O alternativa usoara si delicioasa a pilafului traditional:

100 g dovleac taiat cubulete
30 g praz cubulete
100 g orez
1 lingura parmezan ras
1 cubulet unt

 
Am pus la innabusit dovleacul si prazul cam 5 minute, am adaugat orezul si apa cat cuprinde. Din cand in cand se mai adauga putina apa calda pana cand orezul este fiert si are o consistenta cremoasa. Se ia de pe foc, se adauga untul si parmezanul si se amesteca bine. Se poate servi ca si garnitura sau simplu.
In loc de dovleac puteti folosi ciuperci, spanac, dovlecel, sparanghel, etc.
 
Pofta buna, pitici!
 
 
 
ps. o alta reteta de risotto gasiti si aici.
(Visited 120 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.