Scutecele perfecte: fara parfum, fara substante toxice si super accesibile la pret! plus CONCURS!

De o luna am descoperit scutecele DiapersClub si sunt extrem de multumita. Pacat ca le descoperim acum, spre sfarsitul perioadei de scuteceala, dar nu este tarziu pentru alte mamici, carora le recomand cu mare drag.

Chiar zilele trecute ma gandeam ca, in ultimii 7 ani si 6 luni, am schimbat mii de scutece de unica folosinta. Cu doi copii (cea mica de 2 ani si 10 luni), pot spune ca am ceva experienta in domeniu. Si DA, daca va intrebati sau nu, Aida inca mai foloseste pampers. Am facut progrese destul de mari, pe timpul zilei de multe ori stam fara pampers, dar desele schimbari de rutina (plecari in vacanta la bunici) o scot din ritmul ei si revine la obiceiul purattului de pampers.

Am incercat in aceasta perioada aproape toate scutecele de unica folosinta de pe piata, unele le-au priit, altele nu.

In prima luna de viata, Aida a consumat cel putin 12 scutece pe zi, chiar si noaptea trebuia schimbata de 4 ori, asa ca, uneori, dimineata observam o usoara iritatie, avand in vedere ca pe timpul noptii nu puteam intotdeauna sa si spalam minunatul fundulet de maimutica, la fiecare schimbat (din cauza faptului ca stam la un etaj superior si apa se incalzeste foarte greu). Aproape toate scutecele de pe piata contin substante toxice, chiar si amrcile consacrate, de aceea, oricat de des am schimba bebelusul, riscam ca pielea lor atat de sensibila sa se irite.

De ce recomand scutecele DiapersClub?

– au un exterior moale ca de bumbac, placut la atingere,

– sunt fara parfum, fara substante toxice pentru piele, ceea ce ajuta extrem de mult in prevenirea oricarei iritatii. Compozitia lor este urmatoarea: panza ca de bumbac, ce permite pielii sa respire; strat ADL verde care absoarbe si distribuie lichidul; pulpa; polimer super-absorbant.

– mai mult, panza permite pielii sa respire,

– au indicator de umezeala a scutecului.

Ce e absolut minunat e ca nu au mirosul chimic al multor scutece de pe piata. Ce m-a incantat insa la fel de mult este si pretul extrem de bun al acestor scutece in comparatie cu preturile umflate din supermarketuri care au adaosuri exagerate.

Uitati aici, daca nu ma credeti! 🙂

P.S. La acest link gasiti un CONCURS al carui premiu consta in 10 pachete de scutece DiapersClub!! Succes!

https://www.facebook.com/PROMOTII.REDUCERI/photos/a.837983912922660.1073741833.526554934065561/1591569484230762/?type=3&theater

 

(Visited 517 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.