Ana are nevoie de ajutor!

      2 comentarii la Ana are nevoie de ajutor!

Dragii mei, tocami am aflat ca fetita unui coleg al meu a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica. Acum este internata la Spitalul Fundeni, unde beneficiaza de tratament chimioterapic.
Are doar 2 ani si 7 luni si o cheama Ana Elena..cu cateva luni mai mare decat Gogo al meu..:(
 
 
 Soare Ana Elena are nevoie urgent de ajutor.
 
In primul rand are nevoie de de transfuzii, grupa de sange necesara este B3 Rh negativ. Din pacate, Institutul Clinic Fundeni a pus la dispozitie doar prima transfuzie, restul fiind realizabile doar cu ajutorul donatorilor.
Puteti dona sange la Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. C.T. Nicolau: Bucuresti, Sector 1, Str. Constantin Caracas, Nr. 2-8; Telefoane: 021.319.31.62, 021.212.81.26, Fax: 021.319.17.79, E-mail: hemtransro@b.astral.ro, Orar: Luni-Vineri 7:30-14:00.
Donatorii trebuie sa faca mentiunea ca recoltarea sangelui, se face pentru Ana Elena Soare (internata la Spitalul Fundeni, sectia 2 pediatrie, etaj 6, Dr.Anca Colita). Pentru donatorii din provincie, donatia de sange se poate face la centrele de transfuzii locale, dar va rugam sa aveti grija sa mentionati detaliile acestea pt ca sangele sa ajunga la ea.
 
Acest copil are nevoie de ajutor! are nevoie de donatori cu grupa de sange B3 Rh negativ, are nevoie de  ganduri bune, de energie pozitiva, de rugaciuni catre Dumnezeu…si de ajutor..material..oricat si oricum este binevenit.
 
Din pacate, sistemul medical romanesc este cum este..si nu face niciodata indeajuns pentru oamenii care au nevoie de ajutor medical…mai ales pentru copiii…si uite asa, totul se reduce la bani…speranta unui copil, zambetul lui frumos, viitorul lui, sansele lui de a trai (pana la urma) depind de statul asta (caruia pare sa nu ii pese de oamenii prin care subzista) si de bani…Macar sa facem cunoscuta povestea inca a unui copil care sufera..sa ajutam la mediatizarea acestui caz si sa punem umar de la umar pentru ca acest copil sa aiba o sansa la viata!
 
Pentru donatii, exista 2 conturi:
RO63 BRDE 426SV 55718 364 260 – RON,
RO59 BRDE 426SV 55718 444 260 – EURO, BANCA – BRD Sucursala Piata Delfinului, titular Soare Bogdan Virgiliu, tatal Anei.
 
Aici gasiti povestea acestui copil si modul in care putem ajuta!
 
(Visited 45 times)

2 thoughts on “Ana are nevoie de ajutor!

 1. Dana Onel

  Buna ziua!
  Am o situatie similara (doar ca fetita mea are 5 ani si are grupa diferita de sange A+). Donatorii nostri au fost la centrul de transfuzii sanguine din Bucuresti si au dat de niste asistente foarte nesimtite. Nu au vrut sa-si faca treaba si au trimis donatorii acasa pe motiv ca nu aveau certificat cu grupa sanguina si RH-ul.
  As vrea sa stiu daca donatorii dvs au avut probleme similare si daca da, cum ati rezolvat problema. Emailul meu este danielaonel@gmail.com si profil pe facebook este http://www.facebook.com/daniela77
  Va doresc sanatate si sper ca fetita dvs s-a insanatosit pana acu. Noi abia am inceput calvarul (am primit diagnosticul acum 4 saptamani doar).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.