DARIA si DARIUS – doi gemeni care au nevoie de noi!

Darius si Daria sunt gemeni, s-au nascut la doar 27 de saptamani gestationale, iar la momentul nasterii niciun medic nu le oferea vreo sansa la viata. Dupa numeroase  zile de cosmar in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal, cu 13 stopuri cardiace,14 transfuzii de sange, tot felul de infectii, interventii laser pentru retinopatie, lupta din pacate abia incepea… cu toate acestea ei au supravietuit si bucura zilele celor din jurul lor, doar ca au nevoie de ajutorul tuturor pentru a lupta in continuare, pentru a avea sansa la o viata normal.

15392949_1648045578828327_4740089004027051301_o

Cazul lor il puteti urmari pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaMiniBebe/

Dariei i-au pus diagnosticul de tertrapareza spastica. La 1 an si 8 luni fetita inca nu poate sta in fundulet, a inceput timid sa se tarasca.

Dar la Darius e o problema si mai mare, baietelul nu misca picioarele de la genunchi in jos si nici nu simte nimic desi coloana arata perfect. Cei mai buni neurologi din Romania nu au stiut sa ne puna un diagnostic. Picioarele lui raman in urma ca dezvoltare si nu raspund la niciun fel de tratament sau kinetoterapie. Pe langa asta, din cauza faptului ca a stat cu ele foarte mult timp in sus iar musculatura lui nu functioneaza, a dezvoltat o retractie care nu ii permite intinderea picioarelor, ele stand intr-un unghi de 30 grade.

Parintii au ajuns la capatul puterii lor financiare.

Ce putem face noi?

Un SMS de 2 euro cu textul DARIUS la 8828!

KV_Final

Pe 11 martie, sambata, incepand cu ora 11, Centrul Comercial VITANTIS organizeaza un eveniment caritabil, care promite multa distractie si multe suprize pentru cei participanti.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Toţi cei care vor dona în cadrul evenimentului vor primi garantat vouchere valabile în magazinele partenere!

În cadrul evenimentului, vor fi organizate diferite momente:

– Baby Time – momente artistice susţinute de copii cu vârsta de până în 5 ani.

Pentru mai multe detalii si pentru înscriere, vă rugăm să accesati acest link.

– Show de muzică şi dans oferit de cluburi artistice din Bucureşti

– Moment artistic susţinut de Bogdan Olteanu – Praf de stele

– Ateliere de creaţie, magneţi foto, facepainting, baloane modelabile şi vată de zahăr.

Totodata, parintii au infiintat Asociatia Mini Bebe pentru a putea continua investigatiile si in afara tarii. In prezent sunt in discutii cu medici din Israel, Germania si Turcia, urmand ca in perioada urmatoarea sa ajunga la acestia pentru investigatii suplimentare.

Astfel, orice ajutor, donatie, sponsorizare sau chiar o recomandare medicala le-ar fi de mare folos in lupta noastra de a ii aduce pe cei doi cat mai aproape de o viata normala si independenta.

Cei care doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit ca persoana fizica sau cei 20% din impozitul pe profit ca persoana juridica sunt rugati sa ne trimita un mail pe care sa trimitem formularul, respective contractul completat cu datele asociatiei.

Cei care doresc sa doneze direct o pot face în contul de mai jos:

ASOCIAȚIA MINI BEBE

Cif: 36078027

Iban: RO83BUCU2021215948669RON

Banca: Alpha Bank

Pe Facebook ii gasiti aici.

(Visited 420 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.