Va rugam sa ii dati o sansa lui Daniel! Timpul pentru el nu asteapta!

 
Scrisoarea unor parinti disperati in incercarea de a-si salva baietelul:
 
Dorim sa aducem in atentia dumneavostra un caz unic in Romania prin gravitatea lui– cazul lui Daniel Pirvu – baietelul nostru de numai 1 an diagnosticat cu Sindromul Di George forma completa. Putin peste 0,2% din toti copiii care sufera de sindromul DiGeorge au imunodeficienta atat de severa……iar fiul nostru se afla printre ei… Practic Daniel nu are deloc imunitate – si in cele 12 luni de viata – desi a stat mai mult prin spitale din cauza infectiilor contactate a trecut cu bine peste numeroase operatii, s-a trezit din anestezii cand medicii nu mai sperau, a invins septicemia.Greutatea lui este de numai 6 kg la varsta de 1 an. Si totusi el se lupta cu multa inversunare pentru viata. Stie ca poate ajunge sa faca o multime de lucruri minunate pe care pana acum nici macar nu le-a incercat. Isi doreste sa fie inconjurat de copii, sa alerge prin parc, sa se balaceasca in apa marii…lucruri normale pentru un copil de varsta lui, dar absolut necunoscute lui deoarece el  trebuie sa stea izolat.

 

Sansa lui Daniel consta intr-un transplant de timus, organul responsabil cu maturizarea limfocitelor, “gardienii” corpului uman in fata “intrusilor” ce-i doresc raul. Timpul in cazul lui Daniel este extrem de important si din pacate nu lucreaza in favoarea lui !!! Speranta de viata in cazul acestor copii este de pana la 2 ani din cauza multiplelor infectii generate de lipsa imunitatii, insa oricand poate contacta o infectie cu care sa nu mai poata lupta!
Din pacate acest tip de transplant se face – cu niste costuri astronomice –  in Anglia  – 304 000 lire sterline. Viata lui Daniel se rezuma deci la multe zerouri… In doua luni si jumatate, in principal cu ajutorul prietenilor, am reusit sa strangem 100.000 lire. De la Ministerul Sănătății nu am reusit sa obtinem niciun ajutor financiar pana in prezent.
 
Cum puteti ajuta:
·         prin directionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului sau prin donatii incheind unui contract de sponsorizare cu Asociatia P.A.V.E.L
Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi/sau care acordă burse private, pe bază de contract, în condiţiile Legii nr. 376/2004 privind bursele private, cu modificările ulterioare, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă aceste cheltuieli însumate îndeplinesc cumulativ condiţiile prevăzute de art. 21 alin. (4) lit. p) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, si anume, suma sa nu depaseasca:
1. 3 la mie din cifra de afaceri;
2. 20% din impozitul pe profit datorat.
 
  • prin popularizarea cazului in cadrul  companiei dumneavoastra – toate detaliile le gasiti pe site-ul dedicat lui si pe pagina de Facebook..
·         prin donatii in conturile deschise pe numele Pirvu Stela Andreea la Raiffeisen Bank Bucuresti si prin PAYPAL – aici gasiti conturile si toate informatiile necesare.
 
In speranta ca veti deveni sustinatorii lui Danut va multumim pentru amabilitatea si rabdarea de a citi aceasta scrisoare.
 
 
Cu multumiri,
Silviu Pirvu – telefon 072 221 12 54 (tatal lui Daniel)
Stela Pirvu – telefon 072 222 42 55 (mama lui Daniel)
 
 
Daniel va multumeste si el anticipat pentru sprijinul dumneavostra!
 
 

 

(Visited 90 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Baby Gogoshel Blog