Coltisorul cu povesti pentru tine si copilul tau!

Povestile au un rol deosebit in dezvoltarea copiilor. Editura KREATIV ne propune o carte minunata pentru copii, Coltisorul cu povesti, o adevarata comoara pentru cei mici si pentru parinti.

Sunt povesti usoare, scrise intr-un limbaj accesibil chiar si pentru cei mai mici si ce e mai important, sunt insotite de ilustratii extrem de frumoase. Aida (2 ani si 9 luni) si chiar si Alex (7 ani si jumatate) sunt incantati la maximum.

Specialistii recomanda parintilor ca in fiecare seara sa le citeasca celor mici ceva. Povestile sunt ideale pentru lectura de seara si sunt recomandate de la cele mai mici varste, chiar daca cei mici nici macar nu vorbesc inca. De ce? Un copil caruia i se citesc povesti de timpuriu isi va dezvolta mult mai repede limbajul si exerseaza memoria. Prin intermediul povestilor, copii si imbogatesc vocabularul, ajungand sa se exprime mult mai usor si isi dezvolta foarte mult imaginatia.

De asemenea, citindu-le in fiecare seara copiilor ne asiguram ca acestia isi vor forma o rutina si pentru cand vor creste mai mari. Placerea pentru lectura asigura multe beneficii in dezvoltarea copilului, de aceea copiii trebuie stimulati inca de mici sa deprinda acest obicei.

Creaza-ti si tu coltisorul cu povesti in care sa te retragi in fiecare seara alaturi de copilul tau!

(Visited 381 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.