Ornamente pentru bradul de Craciun pe care le poti face si tu alaturi de copilul tau

Am intrat în luna decembrie și tocmai a inceput cea mai frumoasa perioada din an, cea a Craciunului. Se apropie sarbatorile magice şi una dintre cele mai mari bucurii, pentru copii si adulti deopotriva, este momentul decorarii pomului de Crăciun. Dar Craciunul inseamna mult mai mult decat cadouri, inseamna reintoarcerea la origini, in sanul familiei.

Cea mai mare bucurie a sarbatorilor de iarna este sa petreci timpul alaturi de cei dragi. Iar momentul impodobirii bradului de Craciun este simbolul esential al reunirii cu familia si cei dragi.

Nu e nimic mai frumos decat un brad impodobit cu globuri sau obiecte facute manual! Si cel mai minunat lucru este sa create voi ornamente personale care vor ramane poate din generatie in generatie drept amintire unica!

Editura CASA vine in sprijinul nostru, prin colectia HOBBY CREATIV, cu o multime de idei minunate, usor de pus in practica acasa, alaturi de cei mici:

Fantezii din panglici pentru Crăciun – Idei creative 118 si Lalele şi alte flori origami – Idei creative nr. 130 vin in ajutorul nostru cu o descrieri detaliate şi tipare care sa ghideze munca incepătorilor intr-ale crearii de decoratiuni si ornamente manuale, in arta hartiei impaturite.

Este o activitate relaxanta alaturi de copii, pentru ca veti petrece un timp de calitate impreună. Mai mult decat atat, va veți distra de minune. 🙂

Desi pare greu de crezut la prima vedere, hartia se poate dovedi un material fantastic pentru crearea unor ornamente frumoase. Iata ce puteti face, am adunat mai jos cateva idei foarte drăguţe pe care le puteti pune in practica acasa, impreună cu cei mici:


 

Si pentru ca tot suntem la capitolul arta, am gasit pe site-ul editurii CASA cel mai bun ghid care sa ii indrume pe cei pasionati in arta desenului.

BAZELE DESENULUI reprezinta un manual ce prezinta concepte fundamentale necesare initierii in desen: linii – forma, prim plan – fundal, pozitiv – negativ, echilibru – dezechilibru, tensiune, forma si miscare.

O prezentare generala a elementelor de baza din tehnica desenului: instrumentele necesare pentru realizarea unui desen, cum anume se pregateste un model, in ce consta compozitia, cum se obtin corpurile de rotatie, cum se poate reda natura statica si cum  se pot reprezenta umbrele intr-un desen.

(Visited 188 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *