Cele 10 fericiri ale unei mamici

Probabil cei mai multi dintre noi cunoastem ”Fericirile” din Evanghelia dupa Matei. Din timpuri stravechi, oamenii au cautat fericirea. Dar ce e fericirea, pana la urma? Fericirea depinde de atat de multi factori incat e greu sa fie definita in cateva fraze, dar ca sa ne rezumam la cateva cuvinte: Fericirea e o suma de momente care ne bucura sufletele!

Din experienta mea de mama a doi copii, iata cele 10 fericiri ale unei mame (varianta haioasa):

1.    Fericita este mama care reuseste sa NU adoarma franta seara inaintea copiilor ei si reuseste de dimineata sa aiba macar 30 minute inainte de trezirea monstruletilor!

2.    Fericita este mama care isi poate bea cafeaua facuta de dimineata, macar in timpul somnului de pranz al copilului!

3.    Fericita este mama care apuca sa stea la baie, chiar si 5 minute, SINGURA, fara sa intre cineva peste ea!

4.    Fericita este mama al carei copil accepta macar sa guste din mancarea pe care s-a chinuit sa o gateasca timp de 3 ore!

5.    Fericita este mama care reuseste sa isi manance pe ascuns inghetata mult visata fara sa fie descoperita de micii monstruleti ce simt mirosul de dulce de la un kilometru!

6.    Fericita este mama care reuseste sa iti tina parul si intr-un alt mod decat strans in celebrul deja coc mic de samurai, specific mamicilor in primul an de viata al bebelusului.

7.    Fericita este mama care reuseste sa aplice chiar si un machiaj de doua minute inainte sa iasa din casa!

8.    Fericita este mama al carei copil nu face sebra subit, chiar cu o seara inainte de a pleca in concediu!

9.    Fericita este mama care reuseste in sfarsit sa iasa la o cafea cu prietenele ei, la randul lor mamici, desi tot planuiesc sa faca asta de 1 an de zile la telefon.

10. Fericita este mama care reuseste sa fie din cand in cand egoista (pentru binele ei), pentru ca doar asfel poate sa supravietuiasca!

Pe voi ce va face fericite?

Revenind la micile bucurii ale vietii, Centrul Comercial Vitantis a inceput un concurs pe Facebook in care îsi provoaca fanii sa identifice lucrurile mici care le fac viata mai frumoasa, sa-si facă un #happyselfie si sa-l publice pe pagina concursului. PREMIUL cel mare este de 1000 de euro.

 

 

16684391_1284143931669510_3870557034142801420_n

Intra si tu pe pagina concursului, AICI, si poti castiga 1000 de euro!

(Visited 715 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.