Un nou serial, Mickey si Pilotii de Curse, la Disney Junior!

Un nou serial, Mickey si Pilotii de Curse, va avea premiera la Disney Junior pe data de 22 aprilie, la ora 10:30.

Un moment mai mult decat ideal, avand in vedere ca atunci toti piticii vor fi in vacanta si nu vor rata astfel, marea premiera!

untitled

Cred ca nu este copil sau parinte sa nu fi auzit de Mickey si gasca lui de prieteni – Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Mickey a fost primul personaj de desene animate pe care l-a descoperit Alexandru, inca de la varsta de 1 an. De atunci, fiecare jucarie, haina sau accesoriu trebuie sa fie cu celebrul personaj Disney. Iar cartile cu haiosii prieteni din Clubul lui Mickey Mouse au avut cea mai mare trecere si ne-au ajutat sa invatam o multime de lucruri educative.

Aida i-a descoperit chiar si mai devreme pe Mickey si gasca lui – avantajul de a aveau un frate mai mare. 🙂

Asa ca marea ne-a fost bucuria cand am aflat ca peste cateva zile, mai exact pe 22 aprilie la ora 10:30, noul serial Mickey și Piloții de Curse  isi va face debutul la Disney Junior. Noua animatie vine cu o noua tematica – cursele pline de aventura si umor cu masini personalizate, in diferite locuri pe glob, dar și în orașul lor natal, Hot Dog Hills. In spatele acestor aventuri se ascund o multime de mesaje educative si povesti de viata, care ii vor invata pe copii ce inseamna prietenia, lucrul in echipa, sau conceptual de fairplay.

Toti baieteii vor fi extreme de incantati. Si ca sa nu lase deoparte si fetele, serialul introduce si pentru Minnie și Daisy o afacere secundară, numită Ajutoarele Abile. Acestea pot fi salvarea unei pisici dintr-un copac, recuperarea unor bijuterii pierdute din canalizarile Parisului sau multe, multe altele la fel de surprinzatoare si amuzante.

Puteti arunca un ochi aici, ca sa aflati mai multe despre cum va arata noul serial:

La fel ca toate programele Disney Junior, serialul Mickey și Piloții de Curse reprezinta, in sine, adevarate lectii educative pentru copii, care se vizeaza toate ariile de dezvoltare ale copilului: fizica, emotionala, sociala, cognitive, dar si stimularea abilitatilor de gandire, etice si creative.

Asadar, save the date: 22 aprilie, ora 10.30, pe Disney Junior: Mickey si Pilotii de Curse!

🙂

(Visited 420 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.