Produse de iluminat sigure si eficiente energetic, la Carrefour

O gama foarte interesanta de produse de iluminat este disponibila la preturi foarte accesibile in hipermarketurile Carrefour.

Am fost, am intrebat, am testat si iata ce am descoperit: mai multe corpuri de iluminat extrem de utile, sigure pentru copii si eficiente energetic. Ma intereseaza in mod direct, intrucat cred ca a venit vremea ca Alex sa se mute in camera lui, avand in vedere ca de la nasterea lui il asteapta cuminte sa il gazduiasca, pregatita, mobilata, utilata. 🙂

O sa va prezint mai jos unul dintre aceste produse care mi-a facut cu ochiul, urmand sa revin cu informatii si opinii pe masura ce descopar noutati.

  • Veiozele care isi schimba culoarea

poza-1

Prin simpla apasare a unui buton de telecomanda, aceste veioze isi pot schimba culoarea si intensitatea, in functie de momentul zilei sau starea de spirit.

Desi sunt din materiale durabile, aceste corpuri de iluminat sunt foarte usoare si pot fi mutate cu usurinta dintr-o incapere in alta.

Pot fi folosite ca veioze de birou, pot fi amplasate in camera copilului sau in dormitorul tau sau pot fi folosite pentru a crea ambianta in camera de zi.

Astfel, orice spatiu poate deveni mult mai primitor si atractiv, mai ales pentru un pitic de 5 ani si un pic, care nu vrea sub nicio forma sa doarma singur.

Ma gandesc, oare asa il voi convinge pe Alex sa se mute singur in camera lui?! 🙂

(Visited 715 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.