Remedii pentru colici – testate pe Gogo

      5 comentarii la Remedii pentru colici – testate pe Gogo
ce am folosit eu pentru Gogo si a dat roade:
 •  INFACOL
 • tratament homeopat
Eu i-am dat lui Gogo o luna Infacol, apoi am trecut pe remedii homeopate (la sfatul excelent al nasei lui Gogo), care sunt foarte bune, sunt naturale, au efect si costa extrem de putin (in jur de 10 ron flaconul cu granule, care te ajunge o luna, cel puțin).
Ce a folosit eu: COLOCINTHYS CH 5 si CUPRU METALIC CH 5. Fiind remedii homeopate, nu se ating cu mana si nu se administreaza in lingura de metal. Nu te speria de denumiri, sunt numai si numai din plante. Eu le comand prin telefon la farmaciile NATURALIA (Bucuresti). E posibil sa se gaseasca si in alta parte. Bune bune.
De asemenea, cand nu mai gaseam alta solutie, este magic FOEHNUL. Face minuni (se pare ca zgomotul le aduce aminte bebeilor de sunetele din burtica si ii calmeaza pe loc).
(Visited 94 times)

5 thoughts on “Remedii pentru colici – testate pe Gogo

 1. Anonim

  Debridat ne-a recomandat si noua..de la policlinica..:), dar pentru regurgitari dese.. i-am dat o zi si dupa am renuntat..nu m-a convins

  Reply
 2. Raluca

  Am administrat fetitzei mele, cu foarte bune rezultate, impotriva colicilor, Gripe Baby Water. Ii dadeam 2,5 ml de 2-3 ori pe zi, obligatoriu o doza seara, inainte de culcare. Dupa 20 min era vizibil efectul, bebelusha mea se linistea. Este un sirop natural, pe baza de ulei volatil din seminte de marar. Insa, un singur lucru ma retine, in a-l recomanda cu caldura … faptul ca printre excipienti sunt si parabenii. Dar analizand balanta beneficiu/risc am considerat ca pentru o perioada scurta i-l pot administra fetitzei mele. Din fericire, colicile au durat doua luni.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.