Noul trend eco: Jucarii ecologice

      1 comentariu la Noul trend eco: Jucarii ecologice
Ce idei faine de cadouri pentru copii: sunt din lemn, sunt din materiale ecologice, sunt educative si parca sunt special create pentru sufletelele lor minunate!
P.S. Pianul si casuta de papusi m-au dat pe spate!! sunt superbe, mai ca mi le-as cumpara pentru mine! ­čÖé

Organiza┼úia american─â Ecology Center a realizat recent un studiu care a dezvaluit  ca una din trei juc─ârii con┼úine niveluri mari de compu┼či chimici d─âun─âtori ( substan┼úe inflamabile, cantit─â┼úi mari de plumb ┼či arsenic). Pentru ca juc─âriile pe care le cumparam fie pentru copii nostri, fie pentru a fi facute cadou, s─â nu afecteze s─ân─âtatea micu┼úilor, cel mai sigur este s─â se opteze pentru juc─âriile ecologice, care nu sunt fabricate din plastic ori din alte materiale sintetice.

 

(Visited 86 times)

One thought on “Noul trend eco: Jucarii ecologice

 1. Mihai Sorin

  Salut,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 ÔÇô 500 euro, Locul 2 ÔÇô 300 euro, Locul 3 ÔÇô 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO – Mediapress Advertising

  Reply

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.