Cum sa beneficiezi de consultatii pediatrice in mod gratuit in sistem privat

L-am inscris pe Alexandru din prima luna la o clinica privata, in calitate de pacient de familie. Totul GRATUIT! Am cautat o clinica ce avea ramura de medicina de familie, am intrebat daca respectivul medic primeste si bebelusi si l-am inscris in doua minute.
Aici am gasit o multime de beneficii/avantaje:
– programari civilizate si respectarea orelor de programari;
– noi am optat pentru vaccinurile gratuite de la stat si am reusit sa i le facem,  pe toate in timp util si fara probleme. Medicul lui de familie s-a ocupat de tot, eu doar a trebuit sa dau cateva telefoane pentru a ma asigura ca a fost comandat vaccinul si pentru a face programare pentru administrarea acestuia,
– in calitate de pacient inscris la medicul de familie, beneficiezi si de consultatii gratuite la medicii specialisti!
CU DOUA CONDITII: doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie + medicul specialist sa aiba contract cu casa de asigurari la care e inscris copilul!
Noi am avut noroc ca am gasit un medic pediatru care avea constract cu casa de asigurari a piticului si, astfel, am putut beneficia de consultatiile gratuite. In acest fel, s-a rezolvat si problema costurilor vizitelor periodice la pediatru in sistem privat.
De retinut: Cu un bilet de trimitere de la medicul de familie te poti duce la consultatii in ORICE CLINICA, cu indeplinirea celor doua conditii enumerate  mai sus.
– de asemenea, in calitate de pacient de familie, Alexandru a beneficiat si de o serie de analize efectuate in mod gratuit, pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie.
– totodata, nu uitati ca majoritatea medicamentelor uzuale pentru copii sunt gratuite (celebrul Vigantol) sau compensate (Ferrum Hausmann, vitamina C).
Probabil sa sunt foarte multe alte clinici private care ofera astfel de beneficii pentru micutii pacienti. Practic, doar pe baza inscrierii copilului la medicul de familie, micutul poate beneficia, printre altele, chiar de consultatii gratuite la medicul pediatru.
Sfatul meu: cautati-le!
(Visited 614 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.