Cum sa beneficiezi de reduceri considerabile..la orice?

Toti iubim reducerile! ­čÖé
Iar mediul online este „asaltat” (la modul pozitiv) de site-urile care ofera reduceri colective, care se bucura de un real succes.
 
 
 
 

De ceva timp sunt fana a site-urilor care ofera vouchere de reducere in toate domeniile posibile: de la servicii de wellness (sanatate si infrumusetare), la reduceri pentru iesiri la restaurante, vacante, asigurari etc
Eu pana acum am achizitionat o multitudine de astfel de oferte si in 90% dintre cazuri, am fost mai mult decat multumita: mi-am facut manichiura cu 10 RON, m-am epilat total (adica pe toate zonele posibile ale corpului, inclusiv pensat) cu 29 de RON, am fost la munte, la Bran, la pensiune de 4 stele cu 80 de RON pe noapte (cu demipensiune) samd
Pana in prezent, Bucuresti-ul este favorizat la acest capitol (cele mai multe oferte sunt limitate pentru Capitala), dar exista si oferte la nivel national (cum sunt voucherele de reducere pentru vacante si excursii).

 

 
 
Pia╚Ťa reducerilor de grup din Rom├ónia a cunoscut o cre╚Ötere fulminant─â pe tot parcursul anului 2011. Peste 350.000 de utilizatori au cump─ârat vouchere ├«n valoare de peste 18 milioane de EURO.
Conform unor studii de piata, veniturile agregate pe pia╚Ťa reducerilor colective au crescut cu +144% ├«n primele 6 luni ale anului 2012, comparativ cu aceea╚Öi perioad─â a anului trecut, de la 23,2 milioane RON la 56,7 milioane RON. Num─ârul de oferte agregate a crescut de la 6.365 la 27.397 ├«n perioada studiat─â.


Astfel, in anul 2011, prin intermediul voucherelor de reducere:
– s-au f─âcut 45.000 de manichiuri prin vouchere de reduceri
– s-au f─âcut 2 milioane de minute de masaj
– s-au v├óndut 684 de tablete Kindle
– au mers la munte ├«n Rom├ónia 60.000 de persoane, 20.000 la mare, 24.000 ├«n Italia, 16.000 ├«n Bulgaria
– 6.000 au vizitat Paris-ul, 4000 Vene╚Ťia
– 50.000 de rom├óni au fost la stomatolog cu voucher de reduceri
– 22.000 de persoane ╚Öi-au verificat vederea
– s-au servit 240.000 de mese la restaurant
– 28.000 de persoane s-au reapucat de fitness, 11.500 au fost la biliard, 8.000 au ├«nceput cursuri de dans
– 20.000 de ma╚Öini au fost sp─âlate cu vouchere
– s-au f─âcut 6.000 de revizii auto

 
In plus, ai multe op╚Ťiuni de plat─â: cu cardul online, prin transfer bancar, cash la diverse automate sau chiar prin SMS. Iar totul se intampl─â pe site-uri securizate cu cele mai noi tehnologii, tranzac╚Ťiile fiind 100% sigure. Eu am platit prin card bancar si nu am intampinat niciodata probleme! In plus, daca m-am razgandit (poti renunta la oferta in termen de 10 zile), iti primesti garantat banii inapoi. 
 
 
Ce site-uri accesez eu, de obicei:
www.redutti.ro – agregatorul site-urilor de reduceri din Rom├ónia
http://www.cashcow.ro –  primul site de cashback din Romania
 
 
Cateva sfaturi, insa:
1. Daca achizitionati vouchere de reducere pentru consultatii sau servicii medicale sau infrumusetare, verificati locatia si presatia de care se bucura respectivul ofertant. Pentru servicii medicale, va recomand clincile mai renumite, care scot pe piata destul de des astfel de vouchere.
2. Daca achizitionati vouchere de reducere la cabinetele de infrumusetare, faceti-va programare chiar inainte de a cumpara voucherul respectiv. Asa veti fi siguri/sigure ca puteti folosi voucherul in ziua si la ora care va convine cel mai mult.
(Visited 26 times)

One thought on “Cum sa beneficiezi de reduceri considerabile..la orice?

  1. Anonim

    HđÁllo there, You've done a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this site.
    My website: Tableta asus pret

    Reply

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.