Cum sa scapi de parul nedorit DEFINITIV, in doar câteva săptămâni, acasă!

Soluția, AICI.

De cand ma stiu am fost complexata de parul dedorit de pe corp..Sunt bruneta si orice fir care nu isi are locul este imediat vizibil, de la mustata, la parul de la subrat si mai ales picioarele.

Vara era un cosmar cu epilatul cu ceara, pentru ca eram nevoita sa port pantaloni pana imi crestea parul la lungimea necesara epilarii cu ceara. Nu mai vorbesc despre foliculita. 🙁

Cea mai buna investitie a mea in infrumustetare este aparatul de epilare definitiva Philips LUMEA. Eu am modelul Philips Lumea IPL SC1995/00.

Extrem de usor de folosit, practic, stand in pat si uitandu-ma la televizor..:) In 3-4 sedinte acasa am scapat imediat de parul de la subrat si cam in 6-7 de cel de pe picioare. Dar cea mai mare realizare a acestui aparat este acela ca m-a ajutat sa scap de foliculita – acele fire de par sub piele, care creeaza un aspect oribil picioarelor.

Asadar, pot declara asumat ca banii cheltuiti pe epilare definitiva sunt cei mai bine investiti bani cheltuiti de catre mine vreodata pe infrumusetare, ingrijire personala.

Care au fost cei mai bine investiti bani ai tai in materie de ingrijire personala?


(Visited 2.873 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.