De unde putem cumpara carti USBORNE pentru copii la preturi atractive, pentru 1 IUNIE?

Vine vara, bine-mi pare! Se apropie cu pasi repezi cea mai frumoasa perioada a anului, vara si odata cu ea, ZIUA COPILULUI!

Totodata, perioada premergatoare acestei zile este si cea mai stresanta pentru noi, adultii, pentru ca trebuie sa dam dovada de multa imaginatie si rabdare in cautarea de cadouri de 1 Iunie pentru copiii nostri.

Pe de alta parte, am fost intotdeauna adepta ideii ca, pe langa jucarii (care au farmecul lor) sa daruiesc intotdeauna copiilor mei si carti. Doar primind carti in dar vor invata sa le aprecieze si sa le iubeasca. Pentru Aida, ma gandesc sa comand carti Usborne pentru copii, cele mai celebre carti educationale din inteaga lume. Editura Usborne are carti minunate – fiind aleasa de mai multe ori drept cea mai buna editura de carte pentru copii din Anglia –  carti educative, atractive pentru copii.

why-we-love-usborne-books_lead

Cartile Usborne sunt recomandate de la cele mai mici varste, deoarece contin materiale adaptate pentru fiecare etapa de crestere in parte, chiar de la varsta la care copiii descopera sunetele, incep. Fiecare carte contine povestioare atractive, ilustratii viu colorate, iar paginile cartilor sunt extrem de calitative. In plus, ii putem obisnui pe copii de mici cu limba engleza, deci impuscam doi iepuri dintr-un foc. 🙂

Cu doi copii in casa, invariabil, trebuie sa luam si jucarii, pentru ca, pana la urma, acestea aduc bucurie in sufletul acestora. Noi suntem mari fani jucarii LEGO, de cand a descoperit LEGO, de la 3 ani, Alexandru profita de orice ocazie sa isi completeze colectia.

Spor la vanatoarea de cadouri pentru 1 iunie! 🙂

Voi ce idei de cadouri de 1 Iunie aveti pentru copiii vostri?

(Visited 277 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.