Cum intarim imunitatea copiilor in sezonul rece

 

Un copil raceste, in medie, de 8-10 ori pe an. Sistemul imunitar al copiilor devine vulnerabil in sezonul rece, cand temperaturile scazute afectează capacitatea organismului de a se apara, iar umiditatea scazuta favorizează circulația virusilor. Mai mult, in sezonul sezonul rece, copiii sunt nevoiti sa petreacă mai mult timp in spatii închise, unde se expun imbolnavirii, prin contactul cu alti copii sau adulti.

Majoritatatea racelilor sunt provocate de virusi. Nu avem cum sa ii ferim pe cei mici de virusi, dar putem sa ii ajutam sa fie mai puternici in lupta impotriva acestora.

Racelile ajuta, pe de o parte, la formarea imunitatii copiilor. NU ii putem feri pe copii de virusi, dar PUTEM sa ii ajutam sa se vindece mai usor si sa amelioram siptomele.

 

In prag de iarna si al sezonului de raceli si gripa, e timpul sa ne gandim cum sa ii ajutam pe copii sa lupte mai bine impotriva virusilor.

Primul sfat pe care il primi de la orice medic este acela de a oferi celor mici cat mai multe fructe si legume, care sunt bogate în vitamina C şi antioxidanti, nutrienti extrem de valorosi pentru intarirea imunitatii.

Dar ce ne facem atunci cand copilul refuza fructele sau legumele?

Pentru ca sezonul rece sa fie unul fara griji, VEGIS vine in sprijinul copiilor si al parintilor cu doua produse special concepute pentru intarirea sistemului imunitar al copiilor:

VITAMINA C de la CHILDLIFE

Vitamina C este recunoscuta pentru efectul sau impotriva infectiilor virale si este administrata in special pentru imunizarea copiilor. Vitamina C actioneaza pentru activarea sistemului imunitar prin cresterea productiei de leucocite, de imunoglobine si de interferon. De asemenea, vitamina C apara organismul prin contributia sa la “digerarea” particulelor straine care reusesc sa patrunda in organism.

Vitamina C 250mg lichida  de la CHILDLIFE este un produs 100% naturala pentru mentinerea unui nivel optim de sanatate si imunitate. Are un gust natural de portocale, fiind indragita de copii, astfel nu veti avea problema ca el va refuza sa-i administrati produsul, ci din contra va fi dornic sa-l bea.

Vitamina C 250mg are o forma lichida, astfel prezinta o absorbtie optima. O sticluta poate ajunge pana la 95 de zile de administrare.

Mod de utilizare:

Copii 6-12 luni: cate 1/4 lingurita/zi.

Copii 1-4 ani: cate 1/2 – 1 lingurita/zi.

Copii 5-12 ani: cate 1-2 lingurite/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

 

ANTIOXIVITAdesemnat cel mai puternic antioxidant de pe piata.

ANTIOXIVITA este o formula concentrata, 100 % naturala din samburi, pielite si rahis de struguri atent selectionati. Este produs in Romania si este un produs natural Medaliat cu Aur la Salonul de Inventica de la Varsovia.

Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, 100% natural, extras din samburi, pielite si rahis de struguri ( cca 700mg/ml). Materia prima procesată este din culturi certificate ecologic.

Este ideal pentru copii, pentru ca este un produs 100% NATURAL.

Este un produs 100% natural destinat tuturor categoriilor de varsta ca preventie dar si ca adjuvant la un tratament in diferite afectiuni.

Se recomanda in special persoanelor care nu consuma suficiente fructe si legume.

Ingrediente: apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri proveniti din agricultura certificata ecologic Romania.

Mod de admnistrare:

Preventiv 2,5 ml/zi la adulti, 1 ml/zi la copii, cura minim 30 zile. In cazul persoanelor in varsta, copiilor sau persoanelor cu imunitate scazuta este ideala o cura la trecerea intre sezone(iarna-primavara, toamna -iarna). Se recomanda o utilizare de durata in cazul persoanelor cu predispozitie spre bolile cardiovasculare.

 

Deoarece antioxidantii din preparatul AntioxiVita nu se acumuleaza in corp, produsul se poate folosi fara pauza in tratament. In cazul utilizarii unei doze mai mari decat cea recomanda, excesul este eliminat prin urina si fecale fara a aparea efecte secundare.

Noi am gasit la VEGIS un pachet promotional, care are ca bonus si uleiul de cocos Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic.

 

(Visited 699 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.