5 luni și totul e roz!

      Niciun comentariu la 5 luni și totul e roz!

5 luni și totul e roz!

Aida creste, evolueaza, se face mare..e o fetita foarte vesela, sociabila, zambareata..abia asteapta ca cineva sa ii acorde putina atentie, si imediat il rasplateste cu un zambet sagalnic..e un copil tare cuminte, dar de la o vreme a capatat glas, in sensul ca ziua este foarte vocala, ca sa nu spun chiar galagioasa. 🙂

Am cantarit-o azi si are 7,350 gr si 66 cm, ceea ce este foarte bine, conform pediatrului, avand in vedere ca varsta ei „corectata” este abia 3 luni si 3 saptamani, din moment ce s-a nascut la 35 de saptamani, cu 2,650 gr si 47 cm. Are chiar un pic mai mult la greutate decat avea, la aceeasi varsta, verisoara draga Eliza.

Cu diversificarea nu ma grabesc..din contra..asa ca voi lasa lejer sa treaca de 6 luni si abia mai tarziu voi incepe..nici macar nu da semne ca ar putea sta singura in fundulet si, oricum, noi suntem undeva cu o luna in urma..

De gangurit, gangureste..la un moment dat mi s-a parut ca ar spune un da-da si un ne-ne..Dar rade, rade in hohote, un ras molipsitor! Rade de la 3 luni si 3 saptamani, de altfel!

Pe Alex il iubeste cel mai mult! Atunci cand mergem la gradinita sa il luam acasa, cum il vede, cum incepe sa zambeasca sau sa rada in hohote! Si rezista cu mult stoicism pupicilor zgomotosi ai lui Alex!

Iar Alex e minunat in relatia cu ea: in fiecare zi imi multumeste ca i-am oferit si lui un bebelus! 🙂

Spre 6 luni inainte!

(Visited 271 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.