AIDA – Petrecerea de mot

Ei si uite ca a trecut si petrecerea de mot a printesei noastre Aida. Ca intr-un facut, aseara a apucat-o febra cu maraieli, dureri, cel mai probabil o viroza respiratorie cumulata cu durerile ce insotesc erupta incisivilor laterali. Saraca de ea, nu a inchis un ochi toata noaptea. Asa mod de a te simti de ziua ta de nastere nu doresc nimanui. Dar draga de pitica s-a remontat (cu ajutorul antitermicelor si antiinflamatoarelor) si s-a comportat exemplar la petrecerea ei. Nu a facut mofturei, a zambit atat cat a putut ea sa zambeasca (in zilele ei bune e atat de ghidusa si zglobie).

DSCN1335

Ei, si la alegerea obiectelor de pe tavita, Aida ne-a jucat o festa..ne-a lasat sa asteptam muuult si bine..Se uita la toate obiectele, le atingea, zambea, le lasa…

Intr-un final, s-a decis. Spre surprinderea mea, a ales creionul, cartea (ca si verisoarele ei dragi, se pare ca e o trasatura de familie, in cazul fetitelor) si pe locul trei, deodata: peria si inelul cu diamant. 🙂 Viitorul suna bine, nu?!

DSCN1375

DSCN1388

Lasand la o parte gluma, imi doresc sa ii dea bunul Dumnezeu sanatate, pentru ca stiu ca iubita si protejata va fi..si poate si un dram de noroc acolo.

DSCN1448

Te iubim mult, sufletelul nostru cretulin!

(Visited 144 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.