Ajuta-ti copilul la mate!

      Niciun comentariu la Ajuta-ti copilul la mate!

Ajuta-ti copilul la mate! Ai un copil care a inceput scoala si ii este greu sa desluseasca tainele matematicii? Am descoperit pe site-ul libris.ro cel mai bun prieten al parintilor si al copiilor in lupta cu tainele matematicii: Ajuta-ti copilul la mate de Carol Vorderman.

Este deja stiu ca cei mici reusesc sa isi insuseasca mai repede informatiile pe baza imaginilor. Diagramele, infograficele si ilustratiile pline de culoare din cartea lui Carol Vorderman vor face minuni in descifrarea cunostintelor desore aritmetica de baza,  geometrie,  algebra sau statistica. Explicatiile pas cu pas sunt insotite de o grafica plina de culoare pentru a face mai usoara intelegerea matematicii.

Cartea are 264 de pagini, este tiparita in format mare 240×200 are coperte groase, cartonate si foile de o calitate exceptionala, numai buna de rasfoit zi de zi. Include toate notiunile de matematica necesare in scoala primara si generala.

Si pentru ca suntem la capitolul carti utile pentru cei mici in scoala primara, am gasit tot pe libris.ro un instrumet extrem de util si atractiv in incercarea de a-i familiariza pe cei mici cu limba engleza: Comunicare in limba engleza.

Caietul de lucru face parte dintr-o serie de carti editate de Cristina Johnson si Corina Cigan, special concepute pentru elevii de scoala primara. Exista si pentru clasa pregatitoare si pentru clasa I etc.

Noi am optat pentru Comunicare in limba engleza clasa 2 caiet partea a II-a, si va spun ca este mult mai atractiv si bine realizat decat orice alt caiet de lucru pe care l-am experimentat noi pana cum, la engleza.

Sub forma de poveste, joc si activitati la indemana oricarui copil, elevul este indrumat in asimilarea notiunilor de vocabular si gramatica, intrand pe taramul limbii lui Shakespeare.

Asadar, ajuta-ti copilul la engleza, cu acest minunat instrument de lucru!

 

Indiferent ca e vorba de mate sau engleza, cei mici au nevoie ca parintele sa le fie aproape, sa le explice, sa ii ajute sa invete cum sa invete.

 

Ajuta-ti copilul sa invete cum sa invete singur!

 

 

(Visited 232 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.