Noutati de toamna de la editura LITERA pentru copii!

A sosit in sfarsit toamna si odata cu ea, finalul vacantei mari! 3 luni de vacanta, zile libere cu soare, joc si voie buna!

Asadar, incercam sa repliem si sa ne pregatm pentru inceperea unui nou an scolar. Alexandru intra in clasa I, iar Aida merge deja la cresa. Ca totul sa fie o activitate distractive si trecerea spre procesul de invatare sa fie una cat mai lina, am apelat la ajutorul cartilor minunate de la editura LITERA MICA.

Pentru Alexandru, avem asa:

Atlasul pamantului pentru aventurieri de la National Geographic Kids

capture_4

Cel mai bun, mai instructiv si mai amuzant atlas pentru copii. Harti si multe alte lucruri pentru distractii pline de aventuri! De la cele mai palpitante locuri pentru aventura din lume, pana la plante si animale extraordinare, conditii atmosferice capricioase si forme de relief iesite din comun, acest atlas te va uimi pe masura ce descoperi unele dintre cele mai dificile locuri de explorat de pe Pamant!

De la ruinele maya din Mexic la piramidele din Egipt… de la jaguarii din Paraguay la elefantii din India… si de la plimbarile cu canoele in Zambia la schiatul in Norvegia, acest atlas al lumii pentru copii va face din urmatoarea ta calatorie o aventura in jurul lumii pe care sa nu o poti uita! De la ruinele maya din Mexic la piramidele din Egipt… de la jaguarii din Paraguay la elefantii din India… si de la plimbarile cu canoele in Zambia la schiatul in Norvegia, acest atlas al lumii pentru copii va face din urmatoarea ta calatorie o aventura in jurul lumii pe care sa nu o poti uita!

Masini 3 din colectia Biblioteca ilustrataƒ Disney

Ce baiat nu iubeste masinile si ce baiat nu a auzit de CARS si de Fulger McQueen? Cartile din aceasta colectie sunt cea mai buna investitite: sunt extrem de calitative, foarte frumos illustrate si foarte rezistente, putand fi daruite la 2-3 generatii de copii.

 cars_1

Aida are 2 ani si 3 luni si este la varsta la care iubeste autocolantele. Asa ca pentru ea i-am pregatit Recompense pentru copiii cuminti – 1000 de autocolante. Vreau sa o obisnuiesc ca si pe Alex cand era mic, cu idea recompenselor atunci cand face o fapta buna sau..mai bine zis, cand nu face o boacana. Asa cum procedeaza si doeamnele educatoare de la cresa, daruiesc copiilor recompense in forma de autocolante vesele, care sa ii faca sa simta gustul victoriei pentru o activitate dusa la final si reusita de a fi cuminti sau atenti, macar pentru cateva minute.

100autocolante 21322593_10154719903106689_1945551838_n

Cred ca e timpul sa trecem la o noua etapa si cu Aida, asa ca am achizitionat o carte utila pentru ambii pitici, atat penrru Aida, dar si pentrru Alex: Micul print. Carte de activitati. 70 de jocuri cu autocolante. Alex stie deja sa citeasca, asa ca aceasta carte este ideala pentru micile activitati in doi, cand Alex joaca rolul profesorului si ii citeste sau ii explica Aidei idea unui joc, iar Aida incearca s ail asculte sis a imite ce face el.

1982760-0

Toate aceste minunatii de carti le gasiti pe site-ul editurii Litera. Noi ne-am gasit inspiratia urmarind pagina de Facebook de la LITERA MICA, unde aflati totul despre cele mai noi aparitii de carti pentru copii de la editura Litera.

(Visited 149 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.