Va prezint o reteta pentru o crema ce poate fi folosita cu succes la prajituri/torturi! Ce deosebeste aceasta reteta sunt urmatoarele lucruri:
- este adaptata pentru copii si poate fi data fara probleme acestora,
- este sanatoasa,
- este gata intr-un minut, nu necesita fierbere etc.
Reteta are la baza un ingredient minune:!
Originara din Italia, din regiunea Lombardia, mascarpone este o branza legendara recunoscuta mondial ca produs al bucatariei italiene. Mascarpone este o branza foarte cremoasa, de culoarea laptelui, cu un continut impresionant de grasime – 85% – pentru ca este produsa din smantana nedegresata din lapte de vaca, usor fermentata si batuta.
Sunt multe produse e piata, dar este acesta, pentru ca foloseste o reteta traditionala ce oferă brânzei o cremozitate irezistibila si textura moale, catifelată!
Ingrediente
- o cutie de mascarpone de calitate ( e cel mai bun)
- cateva linguri cu miere de albine (daca nu aveti o sursa sigura, va recomand sa luati de , sunt cei mai de incredere)
- optional, cateva lingurite de / cacao pentru copii mai mari
Se amesteca cele trei ingerdiente pana la omogenizare!!!