SUPERLAND, cel mai mare mall de distractie pentru copii din Europa se deschide la Brașov

Brașovul va avea, din luna martie, un nou punct de atractie: cel mai mare mall din Europa destinat copiilor.

Potrivit lui Florin Păunescu, administratorul companiei L.H. EL Investment, Superland este un centru de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care combină recreerea, divertismentul şi relaxarea. Vor fi peste 70 de persoane care se vor ocupa de copii, care la intrare vor primi o brăţară, iar părinţii vor descărca o aplicaţie pentru smartphone. Când vor, pot trimit un semnal să îşi cheme copiii la un loc de întâlnire prestabilit, iar brăţările micuţilor vor vibra.

Superland va oferi  o alternativă la activităţile fizice şi amuzamentul copiilor, în special atunci când condiţiile meteorologice sunt nefavorabile, cu temperaturi prea ridicate sau prea scăzute, dar nu numai.

Din exterior, complexul va semăna cu o cetate din poveşti. Arhitecţii au ţinut cont de faptul că întregul complex este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principală au fost proiectate de dimensiuni mai mici, uşor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilităţi – copii, părinţi sau bunici – a fost amenajată o rampa de acces, cu un grad mic de înclinare, construită conform normelor şi standardelor.

Ce atractii vor avea copiii?

Principala atracţie va ocupa o suprafata de peste 1.400 de metri pătraţi şi este dedicată copiilor de peste patru ani. Aceasta constă dintr-o structură modulară desfăşurată pe patru etaje şi conţine o serie de tuburi colorate, 15 diapozitive, bazine cu mingi, structuri pentru alpinism, trambuline, slide-uri pentru scaune, tunuri cu bile mari din plastic, trasee cu obstacole, rampe şi scări.

Partia de schi artificială pentru copii şi părinţi va fi funcțională în toate anotimpurile.

Luna Park: celebrul carusel cu cai, un pendul pentru 8 persoane, o carouselin formă de pirat navei, o maşină zburătoare şi maşinile de bumping alimentate de baterii si equpped cu pistoale cu laser, fiind primul pe piata din România.

Jocuri interactive, care dezvolta ochi – coordonarea mana. Părinţii cu copii se pot juca impreuna cateva jocuri intr-o zona speciala unde poti castiga diferite premii, cum ar fi intrări gratuite.

Cinci zone pentru a servirea mesei de către cei mici şi părinţii lor

Party Rooms – cinci camere unde se pot organiza petreceri private şi pentru ocazii speciale, cu animatori pentru copii, prinţi şi prinţese;

Clubul creativ – cu jocuri tematice, educative şi creative. Principala atracţie a acestei zone va fi masa cu nisip artificial, unde copiii se pot juca cu sute de forme de nisip.

Cinematograful 8D, cu o vedere panoramică de 360 ​​de grade, unic în ţara noastră. 30 locuri aşteaptă spectatori la filme animate.

Zonă dedicată „constructorilor”

Trei excavatoare galbene, unicat în România, cu braţele lungi de trei metri, îi aşteaptă pe micii constructori să-şi pună casca şi să se mute bile de plastic, în cadrul unor concursuri organizate ad-hoc.

Alte două atracţii originale şi unice în ţara noastră sunt „happy leswing car” şi „jumping rides”. Prima este o maşină de jucărie pentru copii si adolescenti, care balansează roţile la 360 de grade şi poate fi condusă cu 8 km/oră folosind un joystick.

Clubul pentru sport şi mişcare

O sală multifuncţională de peste 310 mp, echipată la cele mai înalte standarde, va oferi atât copiilor, cât şi părinţilor posibilitatea de a practica sporturi. Împreună cu cei mai buni instructori de aici se vor organiza curusuri de karate, balet sau dans.

Camera poate fi împăţită în mai multe compartimente, cu pereţi mobili, în scopul de a simplifica lucrul cu grupuri mai mici, oferind posibilitatea de a organiza diferite activităţi simultan.

Magazine cu produse pentru copii

Magazinele Superland, amplasate strategic la intrare şi, de asemenea, la ieşirea din zona de joacă, vor vinde jucării, îmbrăcăminte pentru copii, tricouri, şepci şi suveniruri, toate purtând emblema cu Superland.

Pe Facebook, ii gasiti aici.

(Visited 2.724 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.