Siropul magic pentru imunitatea copiilor

Va prezint o reteta pentru imunitate la copii, o reteta din ingrediente 100% naturale!  Mai ales acum, ca a venit toamna, sezonul rece cu viroze, au inceput copiii scoala sau gradinita si in mod inevitabil se intorc in forta febra, tusea si mucii.

In cazul copiilor, eu consider ca o alimentatie sanatoasa insotita de miscare, un program de somn ordonat si aplelul la minunile naturii pentru incercarea de a intari organsmul sunt mai mult decat suficiente pentru lupta impotriva virusilor. De aceea, consider ca natura ne-a lasat la indemana destule arme la care putem apela pentru a trece cu brio de sezonul racelilor. Iar catina si mierea sunt doua dintre minunatele daruri pe care natura ni le-a facut!

Asadar, am cumparat catina, pe care am curatat-o (cea mai dificila etapa) si am blenduit-o. Am amestecat catina cu miere de albine, proportia de regula este de 50%-50%.Borcanelul magic astfel obtinut il pastrez la frigider si ii dau cateva lingurite pe zi din aceasta compozitie.

22046480_1450681008319611_2994989348692622283_n

De ce catina?

Fructul de catina contine:

  • de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele (Dintre toate fructele, catina contine cea mai mare cantitate de vitamina C)
  • betacaroten (mai mult decat contine morcovul)
  • in proportie de 35%, acid palitoleic – un acid gras foarte important care se gaseste in compozitia pielii, ajutand la intretinerea celulelor si la vindecarea leziunilor.

Alte elemente nutritive valoroase ale fructului sunt vitaminele E (180 mg), B1, B2, PP, F sipolivitamina D, dar si minerale ca magneziul, fosforul, potasiul, fierul si sodiul.

Uleiul extras din seminte contine 17% acid oleic, 34% acid omega 3 si 31% omega 6.

Daca ati pierdut sezonul si nu mai gasiti in piata, va recomand CATINUT, Sirop de Catina si Miere de la PRISACA TRANSILVANIA. E un produs 100% NATURAL, contine Fructe proaspete de catina 70% si miere de salcam 30%! DOAR ATAT!!

prisaca-catinut-sirop-de-catina-si-miere-230ml-37809

Eu le dau copiilor in fiecare zi sa bea din acest siropel. Fie le dau cate o lungurita, fie le prepar intr-un pahar un suc, adaugand apa peste sirop. Ei sunt tare incantati si imi cer mereu sa bea din acest suc magic.

Nu stiu daca acest siropel este de vina, dar de când facem cure de imunizare 100% naturala pe baza de catina, am scapat cu mare usurinta de viroze si raceli 🙂

Sanatate voua si copiilor!

(Visited 2.633 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.