BuddyPhones – casti audio speciale pentru copii

Ieri ne-au sosit BuddyPhones – casti audio pentru copii de la MiraKids.ro! Yupeee!!!

21979481_10154763397051689_156144604_n

Alexandru (7 ani) a inceput usor-usor sa se transforme intr-un preadolescent, cu preocupari de omulet mare. Iar una dintre placerile imprumutate de la colegii mai mari de la scoala este ascultatul muzicii preferate la casti. Inca nu are un telefon al lui (si imi doresc sa aman cat pot de mult acest moment), dar cand este acasa, ii place sa asculte muzica de pe tableta. La inceput ii fura castile lui tati, dar mi-era teama de riscul ca volumul mare sa ii dauneze auzul. Asa ca, documentandu-ma pe internet, am aflat ca exista casti audio pentru copii.

Studiile arata ca expunerea la sunete foarte puternice pe termen indelungat poate cauza probleme ale auzului, mai ales in cazul copiilor. Asa ca, daca suntem de acord ca cei mici sa asculte muzica la casti, trebuie sa alegem o pereche de casti special concepute pentru ei.

In primul rand, e recomandat sa limiteze nivelul decibelilor. BuddyPhones sunt casti pentru copii. Datorita faptului ca sunetul este limitat la volumul de 85 de decibeli (recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru volumul de sunet la copii)), acestea pot fi folosite cu succes de copiii cu varsta incepand de la 3 ani, pentru ca nu afecteaza urechea, indiferent cat timp vor fi purtate.

O alta recomandare vizeaza forma castilor, cele mai indicate pentru copii fiind castile mari, care se amplaseaza pe cap si nu cele interne. BuddyPhones redau sunetele cu o acuratete mare si izoleaza bine zgomotele venite din exterior, mai ales pentru ca acopera tot pavilionul urechii.

Ce este si mai atractiv la aceste casti BuddyPhones este faptul ca vin in dotare cu un BuddyCable, un cablu audio cu splitter ce permite conectarea unui al doilea cablu audio in sistemul BuddySystem, fiind perfect pentru a face share cu surioara lui. J In plus, ele pot fi personalizate, pentru ca vin la pachet cu o serie de abtibilduri care se pot lipi cu usurinta.

21935226_10154763396491689_636368322_n

(Visited 251 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.