Produse BIO pentru bebe la îndemâna oricui – uleiul de masline

Declar: uleiul de masline extravirgin fiert si racit face minuni pentru pielea bebelusilor (și nu numai)!  este magic pentru pielea sensibila a funduletului bebelului, dar reprezinta, totodata, cea mai buna loţiune pentru masajul de seara!

Este BIO, nu contine parabeni, este ieftin, este la îndemâna oricui..este ceea ce am folosit noi timp de aproape 8 luni de la nastere si susţin cu mana pe inima, Gogo nu a avut de suferit din cauza nici unui tip de iritaţii până acum. Marturie sta pielea roz si fină a fundulețului lui Gogo..aș putea posta o poza aici cu funduletul in cauza, dar, dat fiind ca nu am inca acordul verbal al acestuia, nu aș vrea sa abuzez de increderea sa.
Va trebui să ma credeți pe cuvant! 🙂

(Visited 266 times)

One thought on “Produse BIO pentru bebe la îndemâna oricui – uleiul de masline

  1. Anonim

    asa este! vreau sa spun ca uleiul de masline in combinatie cu cel de migdale e superb si pentru pielea mamicii…inca din perioada de sarcina si nu numai.
    eu combin ulei de masline cu doar cateva picaturi de ulei de migdale si uleiuri esentiale de lamaie, portocale, etc., care ii dau o aroma extraordinara…asta in cazul in care nu tolerati mirosul uleiului de masline.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.