ingrediente
– 2 pastravi mici proaspeti (imi ajung cam pentru trei portii de peste)
– cartof, morcov, rosie, dovlecel, ardei gras (sau ce alte legume prefera piticul vostru)
– usturoi si marar (eu inca nu ii adaug sare in mancare), ulei de masline extravirgin
Am gatit totul la aburi timp de 20 minute.
…pacat ca pozele nu pot transmite mireasma imbietoare…
Ulterior am curatat pestele de oase si piele (pastravul are inconvenientul ca are multe oase mici, dar gustul extrem de aromat compenseaza) si i-am servit piticului meu asezonat cu putina smantana.
Incerc sa il obisnuiesc pe pitic sa manance bucatele, nu doar pasat…(suntem inca doar la stadiul de incercare…pana la urma a trebuit sa ii pasez legumele sa le poata manca..)
Reprezinta o excelenta masa de ora 18 sau un excelent fel doi la pranz.
Pastravul la bebelusi
– este excelent ca start al diversificarii alimentatiei bebelusilor cu peste. Unii specialisti il recomanda inca de la inceputul diversificarii (in cazul in care nu exista alergii in familie sau pediatrul nu recomanda altfel). Eu i-am dat peste piticului meu de la 8 luni: salau, pastrav si somon
(Visited 4.835 times)