MULTUMESC PARINTILOR! – concurs cu 3 premii a 500 lei

Provident a lansat o campanie de suflet: ne invita sa ne aratam recunostinta fata de parintii nostri dragi, oferindu-ne un context prin care putem sa le scriem mesaje de multumire (acestea pot fi clipuri video de maximum 30 de secunde, mesaje text sau poze cu parintii alaturi de mesaj). Mesajele vor fi recompensate cu trei premii a cate 500 de lei fiecare, oferite prin tragere la sorți.

Inscrie-te si tu la CONCURS aici.

1149x310 (1)

Participa si tu la acest minunat concurs, postand pe contul tau personal de Facebook cu tag catre pagina Mulțumesc Părinților si folosind hashtagul #multumescparintilor.

Totodată, trimite mesajul tau de multumire printr-un mesaj catre pagina Mulțumesc Părinților pentru a te inscrie astfel in concurs si a putea castiga unul din cele 3 premii in valoare de 500 de lei fiecare. Mai multe detalii despre campanie găsești aici.

Tu pentru ce multumesti parintilor tai?

 

 

MULTUMESC, PARINTII MEI DRAGI!

Tata e un model de viata pentru mine: a pornit de la opinci la propriu, crescut doar de mama , si-a cumparat prima pereche de pantofi la 18 ani, din primii bani castigati. Si-a dorit intotdeauna sa-si depaseasca limitele si a stiut dintotdeauna ca doar citind poti face asta. MULTUMESC, Tata, ca ne-ai invatat si pe noi asta de mici: ne-ai pus cartea si creionul in mana de la varsta gradinitei si ne-ai impins intotdeauna sa ne autodepasim.

Tata – tata numai de fete, 3 fete! – are o sensibilitate rara in el si desi vrea sa para un om puternic, are un suflet atat de bun si de cald. MULTUMESC, tata, ca ne-ai invatat mereu, pe noi, fetele tale, sa fim cu picioarele pe pamant si sa ne bazam doar pe noi. Sa nu depindem niciodata de un barbat, sa fim egalele partenerilor nostri!

Mama a avut intotdeauna pretentii de la noi..Pentru ea, cuvantul care trebuie sa defineasca o femeie este Eleganta! eleganta in gandire, eleganta in vorbire (nu am auzit-o niciodata injurand sau pronuntand cuvinte triviale), eleganta in comportament. Mama este cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o si iti MULTUMESC ca am invatat de la tine ca iubirea de ceilalti este mai presus decat orice!

Multumesc iubita mama,

steaua mea din zori de zi

fara tine mi-este teama

ca planeta s-ar raci!

 

(Visited 543 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.