Activitati de zi cu zi pentru prescolari

Aida (grupa mijlocie la gradinita) pare a fi mult mai dornica decat fratiorul ei in a face activitati de..scoala. Asa ca, pentru a-i da putina ocupatie, am achizitionat de pe site-ul www.libris.ro acteva caiete de lcuru special concepute pentru varsta ei.

Am cautat cateva caiete de lcuru care sa nu fie foarte incarcate, colorate si cu o grafica haotica. Asa ca am descoperit caietele de la editura GAMA, din seria Activitati de zi cu zi pentru prescolari.

Noi am optat, pentru inceput, pentru Cifrele 3-5 ani si Alfabetul, dar seria contine 10 astfel de caietele, pe diferite domenii.

Caietele sunt excelente, contin tot felul de activitati distractive pentru cei mici, care nu ii solicita foarte mult. Pretul este unul mai mult decat modic si va garantez ca reprezinta cea mia buna metoda de a-i tine putin ocupati pe cei mici, iar acestia, la randul lor, vor fi tare mandri ca au putu sa rezolve exercitiile de matematica sau sa recunoasca si sa scrie literele. Sau cel putin, Aida asa e. 🙂

Va las sa va convingeti singuri!

Iar pentru Alexandru i-am luat minunata carte a copilariei noastre: Recreatia mare de Mircea Santimbreanu. Cartea ­– poate una dintre cele mai celebre carti din literatura autohtona pentru copii – reunește 91 de intamplari emblematice din lumea scolarilor. Cu mare drag si dor o voi reciti alaturi de Alexandru.

(Visited 82 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.