EVALUARE DIGITALA – alternativa la clasicele testari scolare pentru elevi

Ce poate determina un pusti de 5 ani si 9 luni (mare fan desene animate, Lego etc etc) sa te roage, sa te implore efectiv, la 21 noaptea, sa mai faci “inca un test din ala frumos” cu el pe calculator! Ba mai mult, dupa ce l-am convins cu chiu cu vai sa se bage in pat, simtind oboseala, m-a rugat sa il trezesc in caz ca adoarme, ca sa terminam testul! 🙂

13236329_10153479387661689_1662062849_n

Asta da performanta! In seara asta am descoperit platforma Evaluare digitala, cea mai mare comunitate online de invatare independenta din Romania, dedicata elevilor din clasele I-VIII și pregătitoare,  cu ajutorul căreia aceștia își pot testa cunoștințele dobândite în școală la probe precum Limba română, Matematică sau Cultură generală. Perfect, mai ales ca Alexandru incepe la toamna clasa pregatitoare!

Ce imi place la aceste teste este ca nu urmeaza tiparul clasic, ci propun o abordare axata e gandire critica si ingeniozitate. Alexandru nu stie inca sa citeasca bine, asa ca i-am citit eu intrebarile si l-am lasat pe el sa aleaga raspunsurile si il si rugam sa isi motiveze alegerile, acolo unde era cazul. Si stiu ca orice cioara isi lauda puiul, dar am fost atat de placut surprinsa de faptul ca GANDESTE, cu argumente logice, uneori imbatabile! Grafica e atat de frumoasa, atractiva, iar site-ul este atat de prietenos, ca sa spun asa, incat, daca Alex ar fi putut citi de unul singur intrebarile, l-ar fi putut completa singur, fara supravegherea mea.

Platforma e foarte usor de utilizat: iti faci un cont intr-un minut, iti inscrii copilul in platforma si ce e si mai antrenant este ca e si o competitie in desfasurare, cu un super premiu: excursie la Disneyland Paris! Dar pentru asta, trebuie sa va grabiti un pic: Toate testele se pot da până la data de 19 iunie 2016, pentru ca intre 20 iunie – 3 iulie 2016 se va desfășura etapa finală.

Participarea la testele propuse de Evaluare Digitală se face contra cost (25 lei/testul), pe bază de înscriere în platforma www.evaluaredigitala.ro. Va spun eu, renuntati o data pe an la 3 ciocolate si un ou Kinder si aveti sansa de a va evalua copilul in mod obiectiv, de a avea o imagine clara si corecta asupra cunostintelor acestuia, pentru a sti unde se situeaza potrivit varstei lui! Pana una alta, incercati TESTUL DEMO GRATUIT de pe site, ca sa va convingeti!

Am si o surpriza! Primiti 40% reducere dacă trimiteti un mail pe evaluare@evaluaredigitala.ro și menționati în titlu numele blogului Baby Gogoshel Blog si achiziționati toate cele 9 teste din cele 3 Etape.

Stati aproape și de pagina lor de facebook, pentru a afla noutățile platformei. Va asteapta multe surprize!

(Visited 404 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.