Exista masini electrice IEFTINE? Ei bine, da!

Locuim in Bucuresti si asta ne ocupa tot timpul. ?

Mergem zilnic la serviciu si facem slalom prin traficul infernal din capitala. Chiar daca scoala se desfasoara online, asta nu ne scuteste, pe noi parintii, sa iesim din casa catre serviciu. Iar traficul nu este mai diluat, chiar daca elevii stau acasa.

Asa ca ma tenteaza din ce in ce mai mult ideea unei masini electrice. Cred ca fiecare conducator auto din Bucuresti s-a gandit cel putin odata la ideea achiztionarii unei masini electrice. Dovada stau si datele statistice care ne indica faptul ca în primele șase luni ale anului 2020, vânzările de mașini pur electrice au crescut cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Marele avantaj al unei masini electrice este acela ca e ajuta sa economisim bani. Punct. Al doilea mare avantaj este acela ca nu polueaza si au un motor foarte silentios.

Ideea este excelenta, dar ce te faci cu pretul, mai ales ca eu am deja o masina pe care nu as lua mare lucru daca as vinde-o. Asadar, pretul ridicat este primul inconvenient in calea unei masini electrice. La acesta se adauga lipsa retelelor care asigura incarcarea motorului si, bineinteles, timpul ridicat de incarcare.

Bucurestiul este norocos din acest punct de vedere, avand o retea mai dezvoltata de statii de incarcare.

Bantuind pe internet, am descoperit ca exista insa si masini electrice ieftine.

Aceste masini electrice Evolio sunt ideale pentru deplasari scurte, avand o greutate si dimensiuni minime. Ceea ce e un maxim avantaj, data fiind problema locurilor de parcare din Bucuresti.

Masina electrica Evolio

Am si gasit modelul ideal pentru mine sau, si mai bine, modelul ideal pentru copil, atunci cand acesta va implini varsta admisa pentru condus: acest model este foarte usor de condus, are cele mai mici costuri de deplasare si de intretinere si, ce este cel mai important: are o viteza limita ce nu poate fi depasita: 40 km / ora.

Si da, au si Black Friday, unde puteti gasi cateva modele reduse chiar cu 50%! ?

(Visited 186 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.