Autoportret la 6 ani

      Niciun comentariu la Autoportret la 6 ani

Nume de cod (inca din burtica): Gogo

Varsta venerabila: 6 ani si 2 luni

Conformatie: sportiva, atletica

Ocupatie: „scolar”. Am absolvit gradinita cu brio si sunt acum in clasa pregatitoare

Hobby-uri: joaca, joaca si iar joaca. Lego, joaca in nisip, alergatul prin balti, rasturantul cutiilor cu jucarii prin toata casa si, mai nou, tenisul, ciclismul.etc etc

Calitati: sunt copilul mamei mele si intrunesc toate calitatile posibile si imposibile 

Vicii: desene animate, ciocolata si inghetata

Visuri: sa cresc mare si sa ma fac pompier

„Vise”: sa stau toata ziua la televizor si sa rontai bomboane. Si sa imi cumpere parintii statia aia uriasa de politie de la Lego 

Defineste-te in 5 cuvinte: atletic (sunt agitat precum un titirez), unic (pentru cei carora le sunt drag), sportiv (pentru bunicii care nu tin pasul cu mine), cool (colegele mele de la gradi o pot confirma), the best  (pentru mama, tata si surioara mea).

Intr-un cuvant: GEOX.

 

Geox reprezinta un brand italian, 1st Footwear Brand in Italy, fondat in 1992, un brand pentru toata familia. Misiunea Geox este aceea de a crea produse confortabile şi la modă, inclusiv incaltaminte sport, folosind tehnologii unice, gen GEOX RESPIRA, AMPHIBIOX.

Obectivul Geox este de a investi mereu in inovarea tehnologiilor (aerisire optima a piciorului, evacuarea umezelii si, totodata, impermeabilizarea incaltamintei), atat de importante pentru copii si nu numai.

In Romania ii gasiti la preturi corecte la Answear.ro – calitate şi diversitate, la preturi foarte avantajoase – motiv pentru care magazinul se situeaza in topul retailerilor online de fashion, din România. Oferta Answear.ro cuprinde mii de piese de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, articole sport pentru femei si barbati, de la branduri internationale de renume, zeci de produse noi adaugate saptamanal si sute de produse la preturi de outlet. Pentru copii, gasiti aici cele mai bune haine sport, dar si incaltaminte de la branduri renumite (celebrii Converse), la preturi foarte bune, daca vanati perioadele de promotii.

 

Care este brandul de incaltaminte preferat de voi pentru piticii vostri din punctul de vedere al raportului calitate/pret?

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei SuperBlog 2016.

 

(Visited 126 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.