Romani celebri: istorie

Consider ca istoria romanilor ar trebui introdusa ca obiect de studiu inca de la scoala primara, Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa studieze toti copiii muzica inca din clasa I, dar scoala ii priveaza pe cei mici de cunostintele necesare pentru intelegerea identitatii nationale…

Cred cu tarie ca trebuie sa iti cunosti foarte bine trecutul pentru a putea sti incotro sa te indrepti, iar acest adevar se aplica atat indivizilor, cat si societatilor.

Am descoperit pe site-ul libris.ro niste carti foarte utile pentru elevii de clasa primara, in pregatirea cunostintelor ce urmeaza a fi acumulate la clasa generala.

Pachetul Români celebri: istorie face parte din colecția „Români celebri” de la editura GAMA, o colectie care s-a născut din dorința de a-i familiariza pe copiii nostru cu personalitățile remarcabile ale neamului romanesc.

Pachetul conține cinci carticele dedicate celor mai mari personalitati din istoria romanilor:

  • Stefan cel Mare
  • Vlad Tepes
  • Mihai Viteazul
  • Alexandru Ioan Cuza
  • Carol I.

Textul este captivant, numai potrivit pentru copii, limbajul accesibil si fotografiile reusesc sa mentina atentia celor mici cu usurinta.

O lectura atragatoare, un instrument excelent pentru parinti si cadrele didactice care vor sa ii introduca pe cei mici in lumea minunata a istoriei.

(Visited 101 times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.